Home » Coronavirus » Un jucător de la echipa de hochei a președintelui Lukașenko s-a infectat cu noul coronavirustavi.cojocaru

Un jucător de la echipa de hochei a președintelui Lukașenko s-a infectat cu noul coronavirustavi.cojocaru

Un jucător de la echipa amatoare de hochei a lui Alexandr Lukașensko, dictatorul din Belarus, s-a infectat cu noul tip de coronavirus.

Lukașenko, cel care conduce statul Belarus cu mână de fier din 1994, a continuat să joace hochei în public, pentru a sfida “psihoza” mondială legată de noul tip de coronavirus, așa cum a numit-o deseori, a notat MSN.

El a sfidat toate cererile internaționale de a impune izolarea în case și de a face eforturi pentru oprirea răspândirii noului tip de coronavirus.

Lukașenko nu va intra în izolare după ce coechipierul său a fost depistat pozitiv.

Le-a recomandat localnicilor să bea tării și să facă saune

Lukașenko le-a spus localnicilor că are cel puțin două remedii pentru COVID-19: consumul de vodcă sau saune repetate.

Coechipierul lui Lukașenko s-a internat cu ceea ce credea a fi o pneumonie, dar testul lui la COVID-19 a ieșit pozitiv. „Nu am coronavirus, ci doar o răceală”, a spus acesta înainte să fie internat.

În Belarus s-au înregistrat 6.723 de cazuri de infectări cu noul tip de coronavirus și 55 de decese.

Lukașenko a insistat că nimeni nu moare de COVID-19, ci din pricina unor afecțiuni adiacente, cum ar fi bolile de inimă sau diabetul.

Lukașenko a continuat să joace hochei într-un turneu amator, pe care echipa sa l-a câștigat pentru a 11-a oară.

Întrebat, în luna martie, dacă nu se teme de infectarea cu noul coronavirus în timp ce joacă hochei, Lukașenko a spus: “Nu există virusuri aici. Vedeți vreunul zburând pe aici?”.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*