Home » National » Video | Bărbat din Cluj, încătușat de agenți pentru că a pus pe balcon un banner în care critică Poliția

Video | Bărbat din Cluj, încătușat de agenți pentru că a pus pe balcon un banner în care critică Poliția

Un bărbat dintr-o localitate din Cluj, care a prins de balconul său un banner în care aducea jigniri Poliției Române, a fost încătușat și dus la secție.

Scenele au avut loc în localitatea Florești, județul Cluj și
au fost filmate de soția bărbatului. În imagini se poate observa cum individul
este săltat de polițiști și băgat în autospecială.

Un clujean susţine că a fost încătuşat de poliţişti din cauza bannerului pe care l-a afişat în balconul său. Acesta a postat un clip în care se vede cum este scos din casă şi urcat într-o maşină de poliţie.

„Atunci când superi miliţia, lucrurile pot lua întorsături la care nu te-ai fi aşteptat niciodată. Cum ar fi să fii săltat cu japca, tras afară din casă, în faţa copiilor, ameninţat cu spray şi încătuşat pentru că ai jignit «miliţia» locală”, a scris bărbatul pe pagina sa de socializare.

Acesta susține că a fost reținut din cauza mesajului pe care l-a pus pe balconul său, scrie stiridecluj.

”Miliţianul care m-a pus în cătuşe, deşi nu am opus nici un fel de rezistenţă, a insistat pe drumul către maşină, pe scări, să mă izbească de câteva ori de perete. Pentru că, nu-i aşa, miliţia ajută oamenii. Să ajungă nişte legume, probabil”, a mai  subliniat bărbatul.

Read More

About admin

%d blogeri au apreciat: