Home » National » Accident mortal în Botoșani. Bătrână spulberată de un vitezoman

Accident mortal în Botoșani. Bătrână spulberată de un vitezoman

Accident mortal într-o localitate din Botoșani. O bătrână a fost spulberată pe stradă de un vitezoman. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Accidentul a avut loc, joi noaptea, pe drumul ce leagă Botoşaniul de Dorohoi. Autoturismul se îndrepta dinspre Botoşani spre Dorohoi, iar în apropiere de Popasul Cucorani a lovit în plin femeia care se afla pe partea carosabilă. Impactul a fost atât de violent, încât corpul femeii a fost proiectat la mai mult de 50 de metri de maşină, ajungând pe câmpul de pe marginea drumului, potrivit monitorulbt. Cel care a alertat autoritățile a fost chiar șoferul vinovat. La fața locului au sosit mai multe echipaje medicale și de poliție. Medicii au încercat să-i salveze viața bătrânei, însă din cauza rănilor grave a decedat.

Şoferul autoturismului le-a spus poliţiştilor că înaintea impactului, din sens opus venea o altă maşină ale cărei faruri l-au orbit şi nu a observat-o pe femeie decât în momentul premergător impactului. Pe numele bărbatului a fost deschis un dosar penal.

Read More

About

%d blogeri au apreciat: