Home » Sport » ”Am prins doi jucători la o bodegă. Era un focar de hepatită!” Cum au reacționat fotbaliștii de Liga 1 | EXCLUSIV ProSport Live

”Am prins doi jucători la o bodegă. Era un focar de hepatită!” Cum au reacționat fotbaliștii de Liga 1 | EXCLUSIV ProSport Live

Adrian Porumboiu a finanțat-o ani la rând pe FC Vaslui, echipă care a surprins în primul eșalon fotbalistic din România, iar afaceristul a povestit pentru ProSport LIVE că a avut la formația sa și jucători care aveau probleme cu viața extrasportivă.

Afaceristul în vârstă de 69 de ani susține că i-a prins pe doi jucători de la FC Vaslui la o bodegă (n.r. un mic local unde se consumă băuturi alcoolice) care nu era una foarte primitoare, iar aceștia au rămas surprinși când l-au văzut pe patronul loc acolo.

Adrian Porumboiu, detalii despre cum a prins doi jucători la o bodegă din Vaslui

Mai mult, Adrian Porumboiu a recunoscut că se implica peste antrenorii de la FC Vaslui și că le dădea indicații, la fel cum o face Gigi Becali la FCSB. Afaceristul a dezvăluit și care a fost jucătorul pe care Viorel Hizo paria în perioada în care o antrena pe FC Vaslui.

”Am prins doi jucători la o bodegă. Era un focar de hepatită acolo, Nu se gândeau că îi găsesc acolo”, a spus Adrian Porumboiu, fostul patron al celor de la FC Vaslui, pentru ProSport LIVE.

”Am avut o relație perfectă cu aproape toți antrenorii. Eu ziceam, ei ascultau. Stanciu era preferatul lui Hizo. Era jucătorul lui și nu reușea la început să ărindă primul 11. După ce l-a forțat, a ajuns bine!”, a mai spus fostul patron de la FC Vaslui.

The post ”Am prins doi jucători la o bodegă. Era un focar de hepatită!” Cum au reacționat fotbaliștii de Liga 1 | EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

About admin

%d blogeri au apreciat: