Home » Sport » Avertisment pentru federație: ”Probabil că în teren vor fi doar cei care au luat această decizie”

Avertisment pentru federație: ”Probabil că în teren vor fi doar cei care au luat această decizie”

Reacțiile se rostogolesc cu rapiditate în handbalul românesc, după decizia adoptată de Consiliului de Administrație al FR de Handbal, ca sezonul 2019-2020 să se reia pe data de 31 mai. Sindicatul Handbaliștilor din România (SHR) și-a exprimat public dezacordul față de această hotărâre și anunță că în teren ar putea fi doar cei care au votat pentru planul prezentat!

„Decizia FRH este luată fără a se consulta în prealabil cu SHR, reprezentantul legitim al sportivilor, cu privire la această hotărâre ce pune în pericol integritatea jucătorilor. Având în vedere lipsa totală a dialogului, vă aducem la cunoștință că majoritatea sportivilor și-au exprimat dezacordul față de hotărârea CA al FRH.

Suntem convinși că Ministerul Tineretului și Sportului va sancționa această hotărâre hazardată și iresponsabilă a CA al FRH.

Dacă vor continua cu același mod de abordare lipsit de transparență și dialog, cu toate părțile implicate în fenomenul handbalistic din România, inclusiv cu sportivii reprezentați legal de către SHR, probabil că în teren vor fi doar cei care au luat această decizie!”, se arată în comunicatul SHR.

Cum au reacționat jucătorii de la Dinamo după decizia federației.

Alin Șania a avut la rândul lui o poziție publică, în numele a opt cluburi din Liga Zimbrilor.

George Buricea a indicat motivele pentru care se poarte juca handbal în luna iunie.

The post Avertisment pentru federație: ”Probabil că în teren vor fi doar cei care au luat această decizie” appeared first on Prosport.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*