Home » Sport » Cum se menține în formă Ianis Hagi. „Am o bicicletă și niște gantere!” COVID-19 îi dă bătăi de cap

Cum se menține în formă Ianis Hagi. „Am o bicicletă și niște gantere!” COVID-19 îi dă bătăi de cap

Ianis Hagi a plecat din Glasgow, imediat după ce Steven Gerrard a oprit antrenamentele lui Rangers din cauza pandemiei de coronavirus, iar internaționalul român face tot posibilul să se mențină în formă până la reluarea campionatului.

Atacantul care a fost împrumutat de Genk la Rangers se află la București, alături de părinții săi Gheorghe și Marilena Hagi, iar Ianis le-a dezvăluit jurnaliștilor englezi de la Daily Mail cum și-a imporvizat propria sală la el acasă.

Ianis Hagi, improvizații pentru a se menține în formă

”Am o bicicletă, dar am și o stradă lângă casa mea, lungă de 800 de metri, unde îmi pot face alegrările. Am și niște gantere, dar și alte greutăți. Cred că în asta constă sala mea de antrenament, dacă pot numi așa”, a spus Ianis Hagi pentru Daily Mail.

Campionatul din Scoția a fost întrerupt din cauza pandemiei de coronavirus, iar oficialii grupării antrenate de Steven Gerrard trebuie să ia o decizie în ceea ce privește viitorul lui Ianis Hagi. Scoțienii au prima opțiune să-l cumpere pe internaționalul român de la Genk, dar trebuie să scoată din buzunar 5 milioane de euro.

Lazio a pregătit o ofertă de 10 milioane de euro pentru Ianis Hagi

Rangers are concurență din Serie A. Ianis Hagi este dorit și de Lazio, formație la care este legitimat și Ștefan Radu, iar italienii au făcut o ofertă concretă pentru internaționalul român, conform Gazzetta dello Sport.

Conform sursei citate mai sus, oficialii de la Lazio sunt pregătițo să plătească în schimbul fotbalistului român care a jucat și pentru Fiorentina nu mai puțin de 10 milioane de euro, dublu față de cât trebuie să plătească Rangers dacă vrea să-l cumpere de la Genk.

The post Cum se menține în formă Ianis Hagi. „Am o bicicletă și niște gantere!” COVID-19 îi dă bătăi de cap appeared first on Prosport.

About admin

%d blogeri au apreciat: