Home » Coronavirus » Primarul din Las Vegas vrea să deschidă cazinourile, iar dacă vor deveni focare de coronavirus, să se închidă din nouciprian.iana

Primarul din Las Vegas vrea să deschidă cazinourile, iar dacă vor deveni focare de coronavirus, să se închidă din nouciprian.iana

Primarul din Las Vegas, Carolyn Goodman, militează pentru redeschiderea cazinourilor și a celorlalte întreprinderi din oraș, în plină pandemie de coronavirus, notează Business Insider.

Conform lui Carolyn Goodman, toate cazinourile din oraș care ar dori să se redeschidă să o poată face, iar în eventualitatea în care în aceste localuri se vor înregistra cazuri de infectări cu coronavirus, devenind focare, atunci să se poată închide din nou.

“Presupun că toată lumea este un transportator. Și lăsați afacerile să se deschidă, iar concurența va distruge acea afacere dacă, de fapt, vor deveni evident ca au boli. Sunt închise. Este atât de simplu”, a declarat primarul din Las Vegas.

Anterior acestei declarații a descris restricțiile impuse în SUA drept “nebunie”, fiind un critic al acestor măsuri restrictive.

Anunțul lui Carolyn Goodman vine în contextul în care protestatarii din toată țara organizează tot mai multe mitinguri, cerând încetarea măsurilor restrictive și repornirea economiei.

Statele Unite ale Americii au raportat până joi dimineață aproape 850.000 de persoane infectate cu coronavirus și 47.681 de decese provocate de COVID-19, fiind țara cu cele mai multe cazuri și decese din lume, din cauza acestui virus.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*