Home » Coronavirus » Ramona Gabor, izolată în Dubai, din cauza pandemiei de coronavirus. „Ne trebuie un permis validat prin sms, ca să ieșim din casă”Livia Lixandru

Ramona Gabor, izolată în Dubai, din cauza pandemiei de coronavirus. „Ne trebuie un permis validat prin sms, ca să ieșim din casă”Livia Lixandru

Ramona Gabor locuiește în Dubai de ceva timp, iar în această perioadă, sora Monicăi Gabor se află izolată la domiciliu, din cauza pandemiei de coronavirus. Vedeta a dezvăluit care sunt regulile și ce trebuie să facă pentru a putea ieși la cumpărături.

Angajată model de top de o agenţie de renume, Ramona Gabor a fost nevoită să ia o pauză din activitate, din cauza unor restricții dure.

„În Dubai trebuie să aplicăm online pentru un permis, ca să ieşim din casă şi, în general, confirmarea îţi vine într-un mesaj pe telefon după 15 minute.

Avem voie să ieşim doar în caz de urgenţă (mâncare, spital şi farmacie), ca în România. Din păcate, acest virus ne-a dat tuturor viaţa peste cap însă trebuie să menţinem o atitudine pozitivă. Să sperăm că în curând ne vom reîntoarce la vieţile noastre”, a spus ea, potrivit Click.

About admin

%d blogeri au apreciat: