Home » Administratie » Șantierele din municipiul Vaslui au fost redeschise după Sărbătorile de Paște

Șantierele din municipiul Vaslui au fost redeschise după Sărbătorile de Paște

Primăria Vaslui continuă proiectele de investiții în reabilitarea infrastructurii rutiere și pitonale. Astfel, după sărbătorile de Paște, au fost reluate lucrările de modernizare a trotuarelor și aleilor pietonale din zona blocurilor 353 – 354 str. Păcii (cartier Gară I). La finalizarea lucrărilor, se va trece la realizarea îmbrăcămintei asfaltice aferente. Geanina Tofan, purtător de cuvânt al Primăriei Vaslui, a spus că lucrări de reabilitare a trotuarelor, aleilor pietonale și parcărilor au fost începute în Cartierul 13 Decembrie (zona blocurilor 401 – 405), așa cum au fost ele prevăzute în planul de activitate pentru această perioadă.

În paralel, au demarat lucrări de reparații prin împietruire pe străzile Valentin Silvestru, Castanilor, Lacurilor și în zonele Bahnari și Viișoara. Lucrările de acest tip vor continua și în celelalte zone de pe raza municipiului reședință de județ unde există acest fel de drumuri.

”Igienizarea și curățenia orașului au rămas în atenția municipalității, vasluienii putând observa stropirea căilor de circulație cele mai intens folosite chiar și în perioada sărbătorilor de Paște. Mulțumim celor care au încredere în instituția noastră și semnalează prin intermediul TelVerde 0800800780 sau al poștei electronice (pmv@primariavaslui.ro) aspectele pe care le constată în municipiu și pe care le-ar dori îmbunătățite! Ne străduim în permanență să fim prezenți în toate zonele orașului iar pentru asta avem nevoie de sprijinul dumneavoastră constant, așa cum ați făcut-o și până acum”, a precizat Geanina Tofan.

Bugetul municipiului Vaslui pentru anul 2020 prevede la capitolul venituri suma de 163.136.000 lei. De asemenea, la secțiunea de funcționare sunt previzionate venituri în valoare de 115.282.000 lei. Nu în ultimul rând, secțiunea de dezvoltare din cadrul bugetului general pe 2020 al municipiului Vaslui are prevăzută la capitolul venituri suma de  47.854.000 lei.

(Dănuț CIOBANU)

About Ciobanu Danut

%d blogeri au apreciat: