Home » Sport » Turnu Măgurele în Liga 1. Ionuț Cioinac e încrezător că Turris poate lua fața Petrolului sau Rapidului în lupta pentru promovare: ”Avem pretenții la locul secund și simt că putem aduce o mare bucurie la vară ”

Turnu Măgurele în Liga 1. Ionuț Cioinac e încrezător că Turris poate lua fața Petrolului sau Rapidului în lupta pentru promovare: ”Avem pretenții la locul secund și simt că putem aduce o mare bucurie la vară ”

Ionuț Cioinac (29 de ani) s-a transferat la Turris Oltul Turnu Măgurele la începutul anului, de la Petrolul Ploiești, și are gânduri mari cu echipa lui Erik Lincar.

Mijlocașul defensiv își pune toată speranța în meciurile care se vor mai juca în acest sezon, pentru ca echipa să promoveze în Liga 1. Turris este pe locul 3 în acest moment, dar se află la egalitate de puncte cu clasata pe poziția doua, CS Mioveni. Diferența e făcută în acest moment de golaveraj, însă teleormănenii au un meci mai puțin disputat.

Ionuț Coinac se antrenează acum acasă, la fel ca toți colegii lui, și speră ca pandemia de coronavirus din țară să treacă repede, iar Liga 2 să se reia.

The post Turnu Măgurele în Liga 1. Ionuț Cioinac e încrezător că Turris poate lua fața Petrolului sau Rapidului în lupta pentru promovare: ”Avem pretenţii la locul secund şi simt că putem aduce o mare bucurie la vară ” appeared first on Prosport.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*