Home » Coronavirus » 52 de oameni de la un centru pentru persoane vârstnice din Dâmbovița, confirmate cu coronavirus. Tot acolo a fost înregistrat și un decesBudușan Mihai

52 de oameni de la un centru pentru persoane vârstnice din Dâmbovița, confirmate cu coronavirus. Tot acolo a fost înregistrat și un decesBudușan Mihai

52 de persoane, beneficiari şi personal de la Centrul Rezidenţial pentru Persoane Vârstnice din Răcari, Dâmbovița, au fost confirmate cu coronavirus.

„Total cazuri diagnosticate pozitiv: 56, din care beneficiari ai CRPV (Centrul Rezidenţial pentru Persoane Vârstnice, n.r.) Răcari – 32 (asimptomatici), personal CRPV Răcari 20 (18 asimptomatici), persoane din afara CRPV 4 (asimptomatici)”, precizează primarul din Răcari, Marius Caraveţeanu.

Conform acestuia, toate persoanele diagnosticate pozitiv sunt internate la Spitalul de Boli Infecţioase din Târgovişte şi la Spitalul Pucioasa.

„În continuare se analizează propunerea de a fi testaţi toţi membrii familiilor cu persoane depistate pozitiv. Rămâneţi în casă, protejaţi-vă, respectaţi distanţarea socială!”, mai spune primarul din Răcari.

Tot joi, Grupul de Comunicare Strategică a anunţat decesul unei femei de 83 de ani din focarul de la centrul din Răcari, care avea comorbidităţi: HTA, sechele AVC, boala Parkinson.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

%d blogeri au apreciat: