Home » Coronavirus » Anchetă epidemiologică la o fabrică din Cisnădie. O angajată, confirmată cu coronavirusDudescu Denisa

Anchetă epidemiologică la o fabrică din Cisnădie. O angajată, confirmată cu coronavirusDudescu Denisa

A doua fabrică din Cisnădie, județul Sibiu, a fost afectată de coronavirus, după ce o angajată a fost infectată. Direcția de Sănătate Publică a deschis o anchetă epidemiologică.

Este vorba de o angajată de la fabrica de senzori din Cisnădie, județul Sibiu. Femeia a avut simptome specifice coronavirusului și a fost testată, rezultatul a venit joi, iar autoritățile locale au anunțat o serie de măsuri.

”Conform datelor transmise de Direcţia de Sănătate Publică, în cursul zilei de astăzi, 23.04.2020, a fost confirmată o persoană, angajată a unei fabrici de senzori şi ansambluri de întrerupătoare, de pe raza judeţului Sibiu. În acest caz a fost demarată o anchetă epidemiologică şi s-au dispus de urgenţă către societate măsuri de izolare a persoanelor care lucrau cu persoana confirmată”, a anunţat purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sibiu, Andreea Ştefan, potrivit Agerpres.

Această fabrică este a doua din Cisnădie afectată de COVID-19. În prezent, 31 din cei 300 de angajaţi ai fabricii de produse medicale din Cisnădie sunt internaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu, infectaţi cu COVID-19, restul angajaţilor fiind izolaţi acasă, potrivit Prefecturii.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*