Home » Sport » Astăzi pariem și pe darts » Pont pregătit în cota 1.85 la turneul „Icons of Darts Live League!”

Astăzi pariem și pe darts » Pont pregătit în cota 1.85 la turneul „Icons of Darts Live League!”

Astăzi pe lângă Biletul Zilei cu ajutorul căruia țintim să ne dublăm investiția, ponturile din hochei dar și cele din fotbal de la duelurile din „Liga Rezervelor” și „Premier League” din Belarus cu care țintim profitul și pe care le găsiți aici, vom încerca să ne rotunjim veniturile la pariuri și cu o selecție din darts.

Ne vom îndrepta atenția către un duel din cadrul turneului „Icons of Darts Live League” care se anunță a fi foarte interesant.

Iată cum pariem:

De la ora 15:00, este programată confruntarea dintre Paul Nicholson și Adam Huckvale din cadrul „Icons of Darts Live League”. Paul Nicholson este favorit la victorie mai ales că vine după o victorie clară bifată ieri cu scorul de 5-3 în fața lui Domingo Portela în cadrul aceluiași turneu.

Adversarul lui Nicholson, Adam Huckvale este un jucător de o valoare apropiată brazilianului Domingo Portela învins ieri de Nicholson. Ne așteptăm la un meci disputat și vom paria în consecință pe selecția „peste 7.5 leg-uri”.

Pont: Paul Nicholson – Adam Huckvale – Peste 7.5 leg-uri- Cota 1.85

The post Astăzi pariem și pe darts » Pont pregătit în cota 1.85 la turneul „Icons of Darts Live League!” appeared first on Prosport.

About Net Rex

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Un oficial al roș-albilor îl înfruntă pe Ionuț Negoiță: „E sfidător pentru istoria lui Dinamo” | EXCLUSIV ProSport Live

Gabriel Răduță (52 de ani), șeful centrului de copii ...

Care este de fapt adevărul în privința Mondialului de handbal tineret din România? De la „demersurile noastre către IHF au rămas fără răspuns” la „este imposibil să se joace la data programată”

Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, a anunțat ieri, ...

Ioan Niculae, desființat: „El e cel mai mare dușman al Astrei!”

Patronul celor de la Astra, Ioan Niculae, e considerat ...