Home » Sport » Astăzi pariem și pe darts » Pont pregătit în cota 1.85 la turneul „Icons of Darts Live League!”

Astăzi pariem și pe darts » Pont pregătit în cota 1.85 la turneul „Icons of Darts Live League!”

Astăzi pe lângă Biletul Zilei cu ajutorul căruia țintim să ne dublăm investiția, ponturile din hochei dar și cele din fotbal de la duelurile din „Liga Rezervelor” și „Premier League” din Belarus cu care țintim profitul și pe care le găsiți aici, vom încerca să ne rotunjim veniturile la pariuri și cu o selecție din darts.

Ne vom îndrepta atenția către un duel din cadrul turneului „Icons of Darts Live League” care se anunță a fi foarte interesant.

Iată cum pariem:

De la ora 15:00, este programată confruntarea dintre Paul Nicholson și Adam Huckvale din cadrul „Icons of Darts Live League”. Paul Nicholson este favorit la victorie mai ales că vine după o victorie clară bifată ieri cu scorul de 5-3 în fața lui Domingo Portela în cadrul aceluiași turneu.

Adversarul lui Nicholson, Adam Huckvale este un jucător de o valoare apropiată brazilianului Domingo Portela învins ieri de Nicholson. Ne așteptăm la un meci disputat și vom paria în consecință pe selecția „peste 7.5 leg-uri”.

Pont: Paul Nicholson – Adam Huckvale – Peste 7.5 leg-uri- Cota 1.85

The post Astăzi pariem și pe darts » Pont pregătit în cota 1.85 la turneul „Icons of Darts Live League!” appeared first on Prosport.

About Net Rex

%d blogeri au apreciat: