Home » National » Ce planuri are Ioana Ginghină pentru atunci când se vor ridica restricțiile. „O să mă îmbrac comod să pot merge cu trotineta sau pe jos peste tot”

Ce planuri are Ioana Ginghină pentru atunci când se vor ridica restricțiile. „O să mă îmbrac comod să pot merge cu trotineta sau pe jos peste tot”

După ce președintele României, Klaus Iohannis, a anunțat că după 15 vom putea să ne deplasăm în spații publice fără restricții, Ioana Ginghină a și început să-și facă planuri. Actrița abia așteaptă să iasă din izolare.

Aflată în izolare de mai bine de o lună, alături de iubit și fiica ei, Ruxandra, Ioana Ginghină numără zilele până va putea ieși din nou afară. Actrița și-a făcut și planuri pentru zilele de după 15 mai, însă în așa fel încât să nu se expună, mai ales că ridicarea restricțiilor nu înseamnă și sfârșitul pandemiei.

„Nu știu cum sunteți voi, dar eu am început să mă antrentez pentru cum va fi când încep iar să ies afară. O să mă îmbrac comod să pot merge cu trotinete sau pe jos peste tot. O să-mi cumpăr măști colorate și asortate și o să-i îmbrățișez pe cei dragi. O să ies doar la terasă ca să pot păstra distanța, dar să fiu înconjurată de oameni. Doamne, abia aștept”, a spus Ioana Ginghină.

Read More

About admin

%d blogeri au apreciat: