Home » Sport » De ce petrec fotbaliștii în cluburi? Cristi Daminuță: „Olăroiu chiar obliga jucătorii să facă asta” | EXCLUSIV ProSport Live

De ce petrec fotbaliștii în cluburi? Cristi Daminuță: „Olăroiu chiar obliga jucătorii să facă asta” | EXCLUSIV ProSport Live

Cristian Daminuță (30 de ani), acum jucător la ACS Poli Timișoara, în Liga 3, a fost invitat în cadrul emisiunii ProSport Live și a vorbit despre tabieturile fotbaliștilor.

Bănățeanul a dezvăluit că antrenorul Cosmin Olăroiu chiar le recomandă fotbaliștilor să meargă după meciuri să elimine adrenalina și nu vede un lucru rău în faptul că unii aleg să petreacă în cluburi.

„Erau seri în care ieșeam 15 jucători la club, iar a doua zi în tabloide apărea un singur nume (n.r. al lui). Nu îmi place să caut scuze, eu tot ce am făcut mi-am asumat. Doar că sunt jucători pe care nu îi încurcă cu nimic faptul că sâmbătă după meci ieși la club. În primul rând, asta îți poate confirma orice fotbalist, în noaptea de după meci nu poți dormi  absolut deloc din cauza adrenalinei, din cauza oboselii. Olăroiu, pe vremuri, chiar obliga jucătorii, după victorii bineînțeles, să meargă să se destină fiecare cum dorește.

Din păcate, eu am prins și schimbul ăsta dintre antrenorii cu ștate vechi, mai bătrâni, care nu erau de aceeași părere, cu generația actuală pe care o știe toată lumea. Nu cred vreodată în viața asta că Rădoi, Mutu, Contra, Edi (n.r. Iordănescu) și așa mai departe ar interzice unui tânăr să nu iasă în club sau să facă anumite chestii care îi oferă lui relaxarea și liniștea necesară”, a povestit Cristian Daminuță, la ProSport Live.

The post De ce petrec fotbaliștii în cluburi? Cristi Daminuță: „Olăroiu chiar obliga jucătorii să facă asta” | EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

About Net Rex

%d blogeri au apreciat: