Home » Sport » Fug investitorii de suporterii dinamoviști? Cornel Dinu acuză: „Ei constituie un handicap”. Supărările lui „Mister”: „Am o anumită îndurare pentru acești suferinzi psihic” | EXCLUSIV ProSport Live

Fug investitorii de suporterii dinamoviști? Cornel Dinu acuză: „Ei constituie un handicap”. Supărările lui „Mister”: „Am o anumită îndurare pentru acești suferinzi psihic” | EXCLUSIV ProSport Live

Cornel Dinu (71 de ani) a vorbit în cadrul emisiunii ProSport Live despre situația de la Dinamo și s-a arătat dezamăgit de atitudinea unor reprezentanți ai suporterilor din „Ștefan cel Mare”.

„Mister” este de părere că divizarea suporterilor dinamoviști în mai multe asociații nu este deloc benefică echipei lor de suflet și acuză faptul că din cauza unora dintre ei investitorii refuză să se implice și să preia clubul de la Ionuț Negoiță.

„Această dezbinare are pe undeva niște explicații de suferințe psihice pentru câțiva. Sunt și dintr-o parte și din cealaltă, nu vreau să dau nume, își caută o identificare. Din păcate, și pentru acești suferinzi psihic am nu numai îndurare, chiar și o anumită înțelegere. Chiar dacă unii dintre ei mi-au scos niște vorbe și m-au jignit de o manieră în care galeriile și cei din echipele adverse nu au făcut-o în 20 de ani de jucător la Dinamo.

Dar mă gândesc că e vorba de 3-4 personaje cu mari probleme psihice, de identitate, care se regăsesc de a conduce, de a se exprima în numele suporterilor, uitând că nimeni nu e echipa și că nimeni nu poate fi mai puternic decât echipa. Numai la noi în hazardul acesta se poate spune că o parte a unei tribune este echipa respectivă. Este dureros că s-a ajuns la un asemenea hazard de exprimare. Și atunci lucrurile devin clare.

Ei constituie un handicap pentru un tip logic care are o capacitate financiară și care ar vrea să investească cu adevărat într-o echipă de fotbal de la noi, a spus Cornel Dinu, la ProSport.

„Nu mai cred nimic”

Cornel Dinu este convins că suporterii nu au puterea financiară de a conduce clubul Dinamo și a mărturisit nu mai crede niciun zvon legat de posibili investitori până ce acesta nu se va materializa.

Nu cred că se pune problema ca suporterii să conducă vreodată o echipă de fotbal. Poate că printre ei sunt niște oameni care au făcut bugete, dar în niciun caz nu sunt adaptabile la ceea ce înseamnă grijile unei echipe de fotbal, mai ales în condițiile actuale.

Nu știam de domnul Toni Curea. Am auzit fel de del de lucruri. Nu vreau să le comentez, pentru că sunt tot la nivel de zvonuri. Nu este exclus să existe un interes al celor din Spania. Vedem cum se va materializa, pentru că la câte discuții, oferte, dorințe de a se vinde clubul exprimate de domnul Negoiță… nu mă mai surprinde nimic și nici nu mai pot să cred că pot fi lucruri adevărate până când nu vedem că au venit salvatorii, s-a salvat, se creează un nou climat și se va face performanță”, a mai spus Cornel Dinu.

The post Fug investitorii de suporterii dinamoviști? Cornel Dinu acuză: „Ei constituie un handicap”. Supărările lui „Mister”: „Am o anumită îndurare pentru acești suferinzi psihic” | EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

About Net Rex

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*