Home » Sport » Ioan Niculae, desființat: „El e cel mai mare dușman al Astrei!”

Ioan Niculae, desființat: „El e cel mai mare dușman al Astrei!”

Patronul celor de la Astra, Ioan Niculae, e considerat cel mai mare dușman al clubului de către un fost jucător al echipei giurgiuvene.

Geraldo Alves, 39 de ani, a activat la Astra două sezoane, echipă de unde s-a retras din activitate (la finele ediției 2016 – 2017).

„La Astra tot aceleaşi probleme există. Dani Coman încearcă să facă o echipă foarte bună şi au ajuns în play-off. Eu cred că cel mai mare duşman la echipa aceasta probabil este patronul. De obicei nu face ce trebuie, nu ajută jucătorii pentru a face o performanţă deosebită. Nu există respect faţă de jucătorii care la sfârşit l-au băgat în play-off”, a declarat Geraldo Alves, conform Telekom Sport.

Jucătorii „astrali” traversează o perioadă dificilă din punct de vedere financiar, oficialii clubului cerându-le să semneze acte prin care acceptă înjumătățirea veniturilor. De altfel, Ioan Niculae, a avut o reacție extrem de acidă în ProSport când a aflat că Sindicatul Mondial al Fotbaliștilor (FIFPro) s-a autosesizat cu privirela abuzul la care sunt supuși fotbaliștii.

De asemenea, Dani Coman, președintele Astrei, a dezvăluit pentru ProSport că în acest moment orice jucător de la clubul pe care-l conduce e transferabil, vedetele lotului fiind Alibec, Budescu sau Tamaș.

The post Ioan Niculae, desființat: „El e cel mai mare dușman al Astrei!” appeared first on Prosport.

About Net Rex

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*