Home » Coronavirus » “M-am trezit după 8 zile la Terapie Intensivă și am aflat că mama și tata au murit de coronavirus”. Mărturia șocantă a unui fost fotbalist englez bolnav de COVID-19mihai.toma

“M-am trezit după 8 zile la Terapie Intensivă și am aflat că mama și tata au murit de coronavirus”. Mărturia șocantă a unui fost fotbalist englez bolnav de COVID-19mihai.toma

Destin tragic al unei familii britanice. Mike Davis, 64 de ani, fost fotbalist și antrenor la Cheltenham Town, și-a pierdut ambii părinți din cauza coronavirusului în timp ce el însuși lupta pentru viața sa la secția de Terapie Intensivă a unui spital din Gloucestershire.Infectat cu COVID-19, Mike a petrecut aproape trei săptămâni la spital. Dintre care 8 zile la Terapie Intensivă, intubat și conectat la ventilatorul care îl ajuta să respire.

“Când m-am trezit în ATI, doctorii mi-au spus că virusul mi-a ucis părinții”, a declarat Mike Davis pentru The Telegraph.

Părinții lui Mike, Doug, 88 de ani, și Debra, 85 de ani, care a pierdut lupta cu boala pe 18 aprilie, fuseseră internați tot în Gloucestershire Royal Hospital, din Cheltenham, însă fiul lor nu a putut fi informat despre această tragedie decât după ce și-a revenit.

Mike Davis: “Eu sunt unul dintre norocoși, dar e traumatizant să-ți pierzi așa ambii părinți”

“Este o perioadă oribilă pentru familia noastră. Eu sunt unul dintre norocoși, mă simt foarte binecuvântat, voi putea să-mi îngrijesc cei trei nepoți, dar să-ți pierzi ambii părinți într-o lună este traumatizant. Eram o familie foarte apropiată”, a spus Mike, tată a patru copii și bunic de trei nepoți. Doi dintre băieții lui, Lee și Mikey au jucat și ei fotbal la Cheltenham.

Mike Davis speră să se fi recuperat complet și a mărturisit că va apela la un psiholog pentru a depăși perioada prin care a trecut.

About admin

%d blogeri au apreciat: