Home » Monden » Povești despre primul sărut al vedetelor

Povești despre primul sărut al vedetelor

Puține dintre noi ne putem lăuda că primul sărut a fost perfect, dar nu-ți face griji: și vedetele au trăit momente penibile sau amuzante.

Iată câteva dintre poveștile vedetelor legate de primul lor sărut:

Selena Gomez

„M-am întins să îl sărut și am închis ochii prea devreme, așa că am ratat zona cam cu jumătate de buză. A fost cel mai aiurea sărut din toată lumea. Dar aveam 12 ani, deci a fost okay.”

Nick Jonas

„Prima persoană pe care am sărutat-o a fost Miley Cyrus și am sărutat-o în fața unei pizzerii. Abia mâncasem pizza care era plină de ceapă, sunt sigur că respirația mea era groaznică.”

Dakota Fanning

„Deci, Sweet Home Alabama, prima scenă din film, acela a fost primul meu sărut. Eu aveam 7 ani, iar el avea 10. De fiecare dată când ne sărutam, mă întorceam cu spatele la el și îmi ștergeam gura.”

Rihanna

„Primul meu sărut a fost în liceu și a fost cel mai groaznic lucru. Și-a lăsat toată saliva în gura mea. M-a traumatizat. Nu m-am mau sărutat cu nimeni mult timp.”

Katy Perry

„Jucam Învârte sticla și a venit rândul meu. S-a simțit de parcă aveam un pește în gură. Eram în clasa a 6-a, nimeni nu știa să sărute.”

Zayn Malik

„Primul meu sărut a fost la 13 ani. Eram foarte scund, iar ea era foarte înaltă, așa că a trebuit să pun o cărămidă lângă un zid ca să ajung la ea.”

Josh Hutcherson

„Primul meu sărut a fost pentru un film numit Little Manhattan când aveam doar 11 ani. Părinții mei mi-au făcut o surpriză și au zburat în New York ca să fie prezenți la scenă, să mă susțină. A fost un prim sărut oribil, erau în jur de 50 de oameni în jur care se uitau la mine.”

Articolul Povești despre primul sărut al vedetelor este un articol original Cosmopolitan.ro. Copyright 2016 Burda Romania. Orice reproducere partiala sau integrala este interzisa fara acordul scris al BurdaRomania.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*