Home » National » Prima imagine cu Antonia în costum de baie, după ce și-a schimbat implanturile mamare

Prima imagine cu Antonia în costum de baie, după ce și-a schimbat implanturile mamare

Antonia este una dintre cele mai sexy artiste de la noi și nu ezită să arate acest lucru și în mediul virtual. De data asta, vedeta s-a pozat în costum de baie, stând la plajă. De altfel, este pentru prima oară când iubita lui Alex Velea își expune bustul, după ce și-a schimbat implanturile mamare.

Aflată în izolare din cauza pandemiei de coronavirus, recent mutată la casă nouă, Antonia a profitat de zilele cu soare pentru a face plajă în curtea locuinței.

Antonia a răbufnit recent, pe Internet, după ce urmăritorii săi au asaltat-o cu numeroase întrebări la începutul acestui an, la scurtă vreme după ce artista a făcut o a doua operație de implanturi mamare, potrivit VIVA!.

„Am primit multe mesaje de la voi, în legătură cu operaţia mea. Mulţi dintre voi aţi fost curioşi şi o parte dintre voi, chiar îngrijoraţi. Vreau să vă spun că sunt foarte bine. M-am operat la sâni!

Vă rog să nu-mi trimiteţi mesaje de genul: „De ce? Nu aveai nevoie!’, „Aoleu, acum eşti nu ştiu cum’, please! Sunt fată mare, ştiu de ce mi-am făcut operaţie. Mă simt foarte bine. Totul este în regulă, sunt foarte fericită! Aşa că, gata. Fără alte mesaje!”, a spus recent Antonia.

Read More

About admin

%d blogeri au apreciat: