Home » National » Prima zi în care în România au fost raportate mai multe persoane vindecate decât cazurile noi de COVID-19

Prima zi în care în România au fost raportate mai multe persoane vindecate decât cazurile noi de COVID-19

Autoritățile au raportat în ultimele 24 de ore 321 de cazuri noi de infecții cu coronavirus și 339 de persoane declarate vindecate. Este prima dată când bilanțul vindecărilor este favorabil îmbolnăvirilor cu COVID-19. În total, sunt 2.817 de persoane care s-a vindecat și au fost externate.

Până astăzi, cele mai multe persoane vindecate au fost raportate în data de 22 aprilie atunci când autoritățile au anunțat că 253 de pacienți au fost vindecați și externați. În aceeași zi însă, Grupul de Comunicare Strategică anunța 468 de cazuri noi. De asemenea, în data de 18 aprilie erau raportate 222 de pacienți vindecați, însă numărul cazurilor noi raportat de autorități era de 351, potrivit Digi24.

Potrivit sursei citate, cea mai mare diferență între persoanele infectate cu coronavirus și cele vindecate a fost în data de 11 aprilie.

Până vineri, 24 aprilie, pe teritoriul României, au fost confirmate 10.417 de cazuri de persoane infectate cu coronavirus, a anunțat Grupul de Comunicare Strategică.

Read More

About admin

%d blogeri au apreciat: