Home » Sport » Un oficial al roș-albilor îl înfruntă pe Ionuț Negoiță: „E sfidător pentru istoria lui Dinamo” | EXCLUSIV ProSport Live

Un oficial al roș-albilor îl înfruntă pe Ionuț Negoiță: „E sfidător pentru istoria lui Dinamo” | EXCLUSIV ProSport Live

Gabriel Răduță (52 de ani), șeful centrului de copii și juniori din cadrul clubului Dinamo București, a fost invitat în cadrul emisiunii ProSport Live și a vorbit despre situația din „Ștefan cel Mare”.

Fost atacant la Dinamo, Gabriel Răduță critică atitudinea finanțatorului Ionuț Negoiță față de clubul pe care vrea să îl vândă în schimbul sumei de un leu.

„E o jignire când tu spui că valorează un leu. E sfidător pentru istoria lui Dinamo, pentru suporteri, pentru legendele lui Dinamo care au trecut pe aici. Tare îmi pare rău că nu mai sunt. Chiar vorbeam cu Dănciulescu că am rămas doar noi cei care am jucat fotbal”, a spus Gabriel Răduță, la ProSport Live.

Ionuț Negoiță își dorește mai mult decât oricând să vândă clubul și poartă negocieri atât cu suporterii și reprezentanții Asociației „Dinamoviști pentru Dinamo” fondată de către actorul Răzvan Oprea, dar și cu niște investitori spanioli, printre care se află fostul director general al clubului spaniol Sevilla, Herminio Menendez.

The post Un oficial al roș-albilor îl înfruntă pe Ionuț Negoiță: „E sfidător pentru istoria lui Dinamo” | EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

About Net Rex

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*