Home » Dusan Uhrin pune tunurile pe Dan Nistor. „Vorbea doar de bani în vestiar”. Ce spune antrenorul despre salariile pe care nu și le-a luat de la Dinamo

Dusan Uhrin pune tunurile pe Dan Nistor. „Vorbea doar de bani în vestiar”. Ce spune antrenorul despre salariile pe care nu și le-a luat de la Dinamo

Dusan Uhrin îl atacă pe Dan Nistor! Îi reproșează fostului căpitan de la Dinamo că își bulversa colegii pentru că vorbea doar de bani. Antrenorul ceh a dezvăluit că a aflat în ultimul moment că mijlocașul se transferă la Craiova.

A fost scandal mare în momentul în care Dan Nistor a plecat de la Dinamo, în iarna acestui an. Universitatea Craiova a plătit 260.000 de euro pentru căpitanul „câinilor”, iar fanii din „Ștefan cel Mare” au luat foc și au reproșat conducerii că distrug clubul. Antrenorul Dusan Uhrin a lămurit situația. Dan Nistor nu mai dorea să rămână la Dinamo.

„Despre Dan Nistor am aflat că se transferă cu trei zile înainte să plece. El voia să plece și nu a fost altă soluție. Nistor vorbea mereu de bani în vestiar și asta îi dădea peste cap pe ceilalți jucători, care nu se puteau concentra la pregătire. El se concentra la meciuri și la antrenamente, dar ceilalți aveau probleme”, a explicat antrenorul ceh la Digi Sport.

„Dacă aș avea ofertă din România m-aș întoarce”

Dusan Uhrin a driblat elegant problema salariile restante pe care le are de primit de fostul său club și spune că s-ar întoarce să antreneze în România.

„Nu vreau să vorbesc despre conducerea de la Dinamo, am colaborat bine cu cei care conduc clubul. Trebuie să-i întrebați pe ei cum s-au înțeles cu mine (râde). Nu vreau să vorbesc nici de banii pe care am să-i iau…

Știu că jucătorii nu sunt plătiți de mult, acum s-a ajuns la mai mult de trei luni… Și când eram eu erau probleme și jucătorii nu se puteau concentra la pregătire. Dacă aș avea ofertă din România m-aș întoarce. De ce nu? Am prieteni în România, iar jucătorii români stau foarte bine la capitolul tehnică”, a mai spus Uhrin.

Dusan Uhrin și-a dat demisia de la Dinamo, după înfrângerea de la Iași. A trecut o lună și jumătate de când Adrian Mihalcea i-a luat locul, dar noul antrenor al câinilor nu a apucat să conducă decât un antrenament, din cauza pandemiei de COVID-19.

The post Dusan Uhrin pune tunurile pe Dan Nistor. „Vorbea doar de bani în vestiar”. Ce spune antrenorul despre salariile pe care nu și le-a luat de la Dinamo appeared first on Prosport.

About

%d blogeri au apreciat: