Home » Ianis Hagi, sfătuit de Nicolae Dică să rămână la Glasgow Rangers. „Eu ştiu câtă presiune pune domnul Hagi pe el”

Ianis Hagi, sfătuit de Nicolae Dică să rămână la Glasgow Rangers. „Eu ştiu câtă presiune pune domnul Hagi pe el”

Ianis Hagi este din nou în centrul atenției. Jurnaliștii englezi au anunțat că șefii lui Glasgow Rangers s-au hotărât să plătească 5 milioane de euro pentru transferul de la Genk. Staff-ul naționalei îl îndeamnă să rămână în Scoția și să nu se gândească, deocamdată, la un transfer în Italia, după ce s-a anunțat că Lazio este gata să ofere 10 milioane de euro pentru a-l aduce lângă Ștefan Radu.

Ianis Hagi a acordat un interviu care i-a uns la suflet pe fanii scoțieni. A spus că vrea să rămână la Rangers, dar a dezvăluit și că numele pe care îl poartă este o mare povară. „M-am născut cu presiune! Orice am făcut, am fost mereu comparat cu tatăl meu”, a declarat Hagi jr., în interviul emoționant din „Daily Mail”.

„Eu zic că el e învăţat cu presiunea, că eu ştiu câtă presiune pune domnul Hagi pe el şi câtă presiune a pus la Viitorul când el juca acolo.

S-a speculat foarte mult pe această temă, că numărul 10 să i se dea lui şi probabil aceste lucruri nu i-au făcut bine. Evoluţiile cele mai bune le-a avut la Viitorul când antrenorul de acolo i-a dat încredere totală”, a declarat Nicolae Dică pentru Telekom Sport.

„Secundul naționalei” i-a transmis lui Hagi să nu se grăbească să plece din Scoția. La echipa lui Steven Gerrard este titular, iar antrenorul și fanii îl plac foarte mult. „Gazzetta dello Sport” a anunțat că Lazio este interesată de internaționalul român și pregătește o ofertă de 10 milioane de euro.

„Ceea ce se întâmplă acum cu el la Rangers… Transferul acesta i-a prins foarte bine, a reuşit acolo să se impună, să joace meci de meci, iar acest lucru se vede, că are calitate şi că este un jucător care poate creşte şi mai mult decât a făcut-o până acum”, a adăugat secundul lui Mirel Rădoi.

The post Ianis Hagi, sfătuit de Nicolae Dică să rămână la Glasgow Rangers. „Eu ştiu câtă presiune pune domnul Hagi pe el” appeared first on Prosport.

About

%d blogeri au apreciat: