Home » „În nebunia mea, aș fi dat drumul la treabă”. Adrian Mihalcea a găsit varianta ideală pentru a începe antrenamentele cu Dinamo. Cum îi pune piedică „șomajul tehnic” de la echipă

„În nebunia mea, aș fi dat drumul la treabă”. Adrian Mihalcea a găsit varianta ideală pentru a începe antrenamentele cu Dinamo. Cum îi pune piedică „șomajul tehnic” de la echipă

Adrian Mihalcea ar fi dispus să reia antrenamentele cu Dinamo chiar și în perioada în care este decretată „starea de urgență”. A găsit locul ideal și este dispus să se izoleze acolo cu jucătorii. Trupa din „Ștefan cel Mare” are însă o problemă. Fotbaliștii nu pot veni la serviciu pentru că sunt în „șomaj tehnic”.

Adrian Mihalcea are o situație inedită la Dinamo. A condus doar un antrenament, iar apoi fotbalul a fost oprit din cauza pandemiei de COVID-19. Noul antrenor al „câinilor” s-a gândit la o variantă ca să înceapă pregătirea. Este dispus să intre în cantonament cu jucătorii în baza de la Săftica.

„Noi avem jucătorii în șomaj tehnic și nu pot să vină să se pregătească, dacă am începe antrenamentele acum… Îi oprește poliția și îi amendează! Nu este cazul… În «nebunia mea», aș fi dat drumul la treabă. Aș începe antrenamentele și cu doi sau trei jucători, pregătirea fizică poți să o faci și cu grupuri mai mici.

Baza de la Săftica are o tarla mare și două hoteluri. Am putea să stăm acolo toți în carantină. Stăm acolo foarte bine și nu luăm contact cu nimeni”, a declarat Adrian Mihalcea la Digi Sport.

Adrian Mihalcea are „garanții” că nu va fi dat afară

Antrenorul „câinilor” spune că are nevoie de cel puțin o lună de pregătire înainte să înceapă partidele oficiale și nu este suporterul propunerii ca sezonul de fotbal din România să se termine în Antalya, așa cum a spus un reprezentant al Federației Române de Fotbal.

„Văd că sunt unii care spun că sunt suficiente două săptămâni de pregătire, asta înseamnă că nu am trăit în fotbal. Este greu să mergem să jucăm în Antalya. Ar fi bine să jucăm în România, cred că cel mai bine ar fi să se joace pe stadioanele din București și din jurul capitalei”,  a declarat antrenorul din „Ștefan cel Mare”.

Adrian Mihalcea spune că nu este îngrijorat că va fi dat afară. A aflat că reprezentanții fondului de investiții din Spania, care negociază cumpărarea clubului Dinamo, se gândesc să aducă alt antrenor, dar nu are emoții.

„Eu nu-mi fac probleme. Dacă vine noul patron și vrea un alt antrenor, există un contract, dar nu o să fac probleme. Nu ar fi o luptă. Există clauze pe care dacă le achită contractul devine nul. Eu am primit garanția că nu voi fi schimbat, dacă vine noul patron”, a mai spus Mihalcea.

The post „În nebunia mea, aș fi dat drumul la treabă”. Adrian Mihalcea a găsit varianta ideală pentru a începe antrenamentele cu Dinamo. Cum îi pune piedică „șomajul tehnic” de la echipă appeared first on Prosport.

About

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*