Home » „Nu aș vrea ca Mihalcea să bată recordul meu!” Neagoe face haz de necaz de situația de la Dinamo, dar are un mesaj optimist pentru suporteri

„Nu aș vrea ca Mihalcea să bată recordul meu!” Neagoe face haz de necaz de situația de la Dinamo, dar are un mesaj optimist pentru suporteri

Adrian Mihalcea ar putea fi dat afară de la Dinamo, deși încă nu a apucat să debuteze pe banca echipei. Eugen Neagoe, fost antrenor al câinilor, speră ca acesta să nu îi bată recordul, dar are și un mesaj optimist pentru fanii care nu l-au acceptat deloc pe banca roș-albilor.

Neagoe nu a avut deloc viață ușoară în Ștefan cel Mare. A fost contestat încă de la început de către suporteri, a fost la un pas de tragedie, după un atac de cord suferit la meciul dintre Dinamo și Craiova, și a fost dat afară după doar o lună.

Neagoe speră ca Adi Mihalcea să aibă altă soartă, deși anunțata venire a spaniolilor i-ar putea închide ușa vestiarelor, fără ca fostul atacant să debuteze oficial pe banca echipei

„Sper ca Mihalcea să nu-mi bată recordul!”

„Dinamo va rămâne una dintre echipele cu un palmares extraordinar din acest campionat.

Până să ajung eu la Dinamo, Claudiu Niculescu deținea recordul, doar două jocuri pe banca echipei. Mihalcea, dacă s-ar întâmpla așa… mi-ar părea foarte rău. E un antrenor extraordinar, dorește să ajungă ceva, ar fi ceva formidabil ca prima echipă pe care o antrenează în Liga 1 să obțină rezultate.

Nu aș vrea să bată recordul meu, să fie antrenor la câteva antrenamente”, a declarat Neagoe la Digi Sport.

Mesaj optimist pentru fanii lui Dinamo!

„Nu cred că Dinamo va avea probleme, cred că își va rezolva problemele. Nu știu cine va fi patronul echipei, dar echipa va merge în continuare.

Singurele echipe care am văzut că au ieșit pe teren sunt Craiova și FCSB. Dacă este posibil să faci antrenament, bravo lor. Se mișcă jucătorii, este cu totul și cu totul altceva. Trebuie să poți să alergi, altfel nu poți să faci fotbal”, a mai spus actualul antrenor de la Hermannstadt.

Ioan Andone a dezvăluit că Ionuț Negoiță este pe cale să bată palma cu fondul de investiții spaniol. Schimbarea de situație l-ar putea afecta pe Adi Mihalcea, care ar putea fi înlocuit înainte să debuteze.

Mihalcea a declarat în exclusivitate pentru ProSport că nu se teme:

„Eu am un contract semnat cu Dinamo pe o perioadă de 1 an și jumătate și mă aflu în permanență în discuții cu domnii Bălănescu și Florin Prunea. Nu am mai discutat în ultimul timp cu domnul Ionuț Negoiță, dar la început am vorbit și cu dânsul”, a spus Mihalcea pentru ProSport.

The post „Nu aș vrea ca Mihalcea să bată recordul meu!” Neagoe face haz de necaz de situația de la Dinamo, dar are un mesaj optimist pentru suporteri appeared first on Prosport.

About

%d blogeri au apreciat: