Home » Revolta fostului selecționer al naționalei: „Dumnezeule, totul este posibil în România!”

Revolta fostului selecționer al naționalei: „Dumnezeule, totul este posibil în România!”

Demis de la cârma naționalei României, Tomas Ryde rămâne conectat la tot ceea ce se întâmplă în handbalul românesc. Suedezul se arată stupefiat de hotărârea Federației de a relua sezonul și a-l finaliza în mai puțin de o lună.

FRF a hotărăt ca meciurile din campionatul intern al României să fie reluate pe 31 mai, iar sezonul să se încheie până în luna iunie.

Vor fi 22 de zile, în care vor fi programate 10 etape. Toate partidele se vor juca fără spectatori.

„Dumnezeule, totul este posibil în România”

Tomas Ryde este revoltat de decizia Federației. Suedezul crede că oamenii sunt mai importanti decât interesele imediate ale Federației:

„99% dintre sporturile de echipe sunt anulate deoarece oamenii sunt mai importanti decat banii. Apoi, Federatia Romana de Handbal decide ca liga sa fie terminata. Va reincepe pe 31 mai si vor fi 10 meciuri in 22 de zile. Dumnezeule, totul este posibil in Romania!!!”, a scris Tomas Ryde pe contul de Twitter.

În urmă cu trei zile, pe 22 aprilie, s-a desfășurat ședința Consiliului de Administrație al FRH. Iată mesajul postat pe site-ul Federației

Federația Română de Handbal informează membrii afiliați și toate persoanele implicate efectiv sau afectiv în activitatea handbalistică, de faptul că în cursul zilei de astăzi, 22 aprilie, s-a desfășurat ședința Consiliului de Administrație. Hotărârile luate în cadrul acestei ședințe se regăsesc pe site-ul F.R.H., secțiunea „Hotărâri Consiliu de Administrație” (link).

Federația Română de Handbal ține să precizeze faptul că hotărârile adoptate în cadrul acestei ședințe legate de variantele de încheiere a sezonului competițional 2019-2020 până la sfârșitul lunii iunie, sunt în acord cu realitatea zilei de astăzi, comunicată oficial de autorități.

În cazul în care vor fi luate alte hotărâri ale ministerelor implicate în situația pandemiei COVID-19, transmise oficial, Federația Română de Handbal va supune aprobării Consiliului de Administrație noi variante.

Federația Română de Handbal dorește să reitereze mesajul și dorința de a încheia sezonul competițional 2019-2020 pe teren.

99% av all tävlingssport är inställd, då människor är viktigare än pengar. Då tar Rumänska handbollsförbundet beslut att ligan skall spelas färdigt – 31 maj skall det bli omstart, 10 matcher på 22 dagar. Everything is possible in Romania. Min skapare!!!

— Tomas Ryde (@ryde_tomas) April 23, 2020

The post Revolta fostului selecționer al naționalei: „Dumnezeule, totul este posibil în România!” appeared first on Prosport.

About

%d blogeri au apreciat: