Home » National » Video | Medicii și asistentele plecați în Italia au ajuns acasă. Cadrele medicale au adus materialele donate de Papa Francisc

Video | Medicii și asistentele plecați în Italia au ajuns acasă. Cadrele medicale au adus materialele donate de Papa Francisc

Medicii care au fost în Italia au ajuns acasă. Avionul militar care a decolat azi-dimineață spre Italia transportă și un ajutor de 90.000 de măști FFP 2, destinat personalului medical care luptă împotriva pandemiei de coronavirus au aterizat în jurul prânzului.

Update 16:13 Medicii români care au plecat în Italia au aterizat , sâmbătă,în jurul prânzului în România.

Aeronava C-27 J Spartan a Forţelor Aeriene Române se va întoarce la prânz în țară cu personalul medical românesc, care și-a încheiat misiunea de 14 zile în Italia.

Echipa de medici şi asistenţi români a fost însoţită în această misiune de un reprezentant al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, în calitate de ofiţer de legătură.

Acesta a avut misiunea de a facilita, împreună cu autorităţile locale, integrarea echipei româneşti în sistemul medical italian, au mai arătat reprezentanții Ministerului Apărării.

De asemenea, aeronava va transporta în România și donația Papei Francisc, constând în cinci ventilatoare pulmonare pentru spitalul din Suceava, alături de alte materiale medicale.

Read More

About

%d blogeri au apreciat: