Home » Monden » (P) Câteva idei originale pentru organizarea unei nunți excepționale

(P) Câteva idei originale pentru organizarea unei nunți excepționale

wedding planner

La orice nuntă, mâncarea, băutura, voia bună și o cantitate considerabilă de emoții sunt câteva din elementele de care atât protagoniștii, cât și invitații au parte din plin. Dar pe lângă acestea, există și o serie întreagă de detalii mai puțin obișnuite care pot transforma nunta dintr-o piatră de hotar ce delimitează celibatul de viața de cuplu, într-un eveniment remarcabil despre care participanții vor povesti cu drag mulți ani după încheierea petrecerii. Ai în plan organizarea unui astfel de eveniment? Atunci colaborează cu We Do WOW Events, un wedding planner București cu experiență, și discută despre punerea în aplicare, la nunta ta, a următoarelor sugestii:

Sugestii îndrăznețe care fac diferența la nuntă

●    Decor inedit

În general, la nunți, se merge pe ideea de opulență. Cu cât decorul este mai grandios și se folosesc elemente mai scumpe, cu atât rezultatele finale sunt mai spectaculoase. Dar atunci când intră în joc și talentul wedding planner-ului, se poate obține aceeași atmosferă de basm și mizând pe elemente mai puțin pretențioase și infinit mai puțin costisitoare. Baloanele de exemplu sunt de ceva vreme un accesoriu căutat și în cadrul nunților, iar un specialist cu experiență poate veni cu nenumărate alte idei pentru crearea unui decor inedit.

●    Verdeață la discreție

Apropierea de natură a omului contemporan se observă nu doar prin adoptarea unui stil de viață sănătos, ci și prin preferința sa pentru verde, atât în spațiile deschise, cât și în cele închise. Dacă până nu demult tot ceea ce ținea de decor în cadrul unei nunți trebuia să fie alb, roz sau argintiu, acum, verdele proaspăt și luxuriant se bucură de tot atât de multă popularitate.

●    Lumini jucăușe

Se spune că în ceea ce privește decorul interior, singurele două elemente aproape gratuite sunt plantele și lumina. Despre verdeață și impactul ei am amintit deja la punctul anterior, dar legat de lumină, nu uita că poți manipula proprietățile ei folosindu-te atât de corpuri speciale de iluminat, cât și de ornamente din sticlă, ca de exemplu niște sfeșnice transparente, unice, elegante.

●    Buchete dintr-un mix de elemente

În fotografii, mai mult decât natura florilor, contează aspectul acestora. De aceea, în cazul aranjamentelor florale poți apela cu încredere și la farmecul florilor artificiale, mai ales dacă florile tale preferate sunt greu de găsit la data la care ai stabilit nunta.

●    Photobooth pentru invitați

Pe lângă fotograful și videograful care se vor asigura că niciunul din momentele speciale ale celor doi protagoniști nu scapă neimortalizat, este o idee bună punerea la dispoziția invitaților a unui photobooth de care să se poată bucura în voie pe parcursul evenimentului. Astfel, fotograful și videograful își vor putea concentra întreaga atenție pe mire și mireasă, iar invitații nu se vor simți deloc neglijați deoarece și ei, la rândul lor, vor putea pleca acasă cu oricâte fotografii își doresc.

●    Spațiu fără granițe

Vrei să ieși din tipare? Organizează-ți nunta în aer liber, vara, bucurându-te de libertate deplină. Împreună cu echipa We Do WOW Events, caută locul ideal pentru o petrecere nemaipomenită și permite astfel astrelor să fie martori la bucuria voastră.

 

 

Sursă foto: wedowowevents.ro

Articolul (P) Câteva idei originale pentru organizarea unei nunți excepționale este un articol original Cosmopolitan.ro. Copyright 2016 Burda Romania. Orice reproducere partiala sau integrala este interzisa fara acordul scris al BurdaRomania.

Read More

About Net Rex

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*