Home » Monden » Secrete ale vedetelor de la Hollywood

Secrete ale vedetelor de la Hollywood

Hollywood

Hollywood este un loc de poveste în care multă lume își dorește să ajungă. O viață lipsită de griji, siguranță din punct de vedere financiar și o grămadă de fani în toată lumea, câteva dintre elementele care ar face viața oricui mai bună. Totuși, odată cu celebritatea apare și un prim dezavantaj, faptul că viața privată nu poate fi ferită la fel de bine de ochii lumii. Fotografii care așteaptă ore bune pentru a surprinde cel mai mic gest sunt gata să sacrifice orice în schimbul unui secret bine ascuns al celebrităților.

În timp ce unele dintre ele nu au o problemă în a-și etala viața personală și micile secrete, altele nu vor nici în ruptul capului să împărtășească cu restul lumii ce le ajută să trăiască confortabil. Fie că este vorba despre îngrijire, divertisment sau petrecere a timpului liber, iată câteva lucruri mai puțin cunoscute despre vedetele de la Hollywood.

Talie de invidiat

În momentul în care pășesc pe covorul roșu, toate privirile sunt ațintite asupra lor. unii le privesc cu admirație dar alții își doresc să afle ce mănâncă sau ce fel de antrenamente fac pentru a arăta mereu atât de bine. Cu toate că pare că nu au mâncat nimic zile întregi, vedetele au un regim alimentar bine pus la punct. Spre exemplu, actrița Blake Lively consumă o cantitate de 35-45 gram de fibre pe zi. Conform antrenoarei sale personale, acestea au menirea de a tonifia abdomenul și de a îmbunătăți digestia.

Jennifer Garner se bazează pe sfaturile unui nutriționist priceput. Aceasta își face curățenie în cămară cât de des posibil pentru a scăpa de preparatele care nu sunt tocmai sănătoase. Tot ea a mărturisit că este mult mai ușor să te ții de o dietă atunci când nu există tentații prin preajmă.

Distracție pe platourile de filmare

După cum era de așteptat, celebritățile au multe secrete ascunse. Când vine vorba de distracție, lucrurile nu sunt deloc diferite. Deși în mare parte din timp ei combină munca și plăcerea, tot există mici detalii pe care lumea nu le știe. De exemplu, nu este greu de înțeles de ce actorii s-au distrat atât de bine în timpul producției filmului The Hangover. Petrecerea celor trei prieteni este plină de glume amuzante, iar lucrurile ating apogeul atunci când ei încep să joace poker în Las Vegas. Un lucru pe care sigur nu îl știai este că Bill Clinton a fost prezent la câteva secvențe ale acestui film sau că un tatuator a dat în judecată producția pentru replicarea tatuajului conceput special pentru Mike Tyson.

Un alt film din aceeași categorie este Heat, în care Burt Reynolds joacă blackjack. Lucrul mai puțin cunoscut este că o parte dintre secvențe au fost folosite în antrenamentele forțelor marine.

Paparazzi la control

După cum a fost menționat anterior, probabil cel mai mare dezavantaj al vieții de vedetă este faptul că ai pe cineva pe urmele tale în permanență. Totuși, se pare că nu toate celebritățile gândesc la fel. Kim Kardashian și Britney Spears sunt prietene bune cu paparazzii și îi cheamă de fiecare dată când își doresc să aibă parte poze reușite la un eveniment. Mai mult de atât, în trecut Ryan Reynolds ar fi folosit pozele realizate de paparazzi în anumite campanii publicitare. Cine s-ar fi gândit la una ca asta?

Vedetele din rândurile de mai sus nu au recunoscut niciodată că ar urma astfel de practici. Totuși, o vedetă TV de peste Ocean a recunoscut că acest truc îi aducea bani frumoși, rezultați în urma vânzării acestora de către fotografi.

Relații false

Nu în ultimul rând, trebuie să menționăm faptul că multe vedete formează relații false doar de dragul de a încasa niște bani în plus și a rămâne relevanți în rândul publicului. Conform unei publicații, în anul 2016 Taylor Swift și Tom Hiddleston au format un cuplu pentru diverse motive. În timp ce Tom dorea să câștige rolul lui James Bond, Taylor urma să își urce câștigurile prin câteva piese care aveau să facă parte din linia melodică.

Ceva vreme mai târziu Hiddleston a susținut că relația celor doi ar fi fost reală, deși a durat doar câteva luni. Cert este că adevărul e mereu la mijloc.

Viața de vedetă vine cu avantaje și dezavantaje, depinde de viziunile fiecărei persoane. Cu toate că au parte de cariere de succes, călătoresc peste tot în lume, au fani și multe alte beneficii, celebritățile duc vieți obișnuite, la fel ca oricare dintre noi.

 

 

 

Sursă: agenția PROMOdesk

Sursă foto: unsplash

Articolul Secrete ale vedetelor de la Hollywood este un articol original Cosmopolitan.ro. Copyright 2016 Burda Romania. Orice reproducere partiala sau integrala este interzisa fara acordul scris al BurdaRomania.

Read More

About Net Rex

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*