Home » National » Alin Oprea și soția lui au împlinit 22 de ani de căsnicie. Cum își trăiesc iubirea la distanță. „Locuiesc împreună cu copiii la Londra de trei ani”

Alin Oprea și soția lui au împlinit 22 de ani de căsnicie. Cum își trăiesc iubirea la distanță. „Locuiesc împreună cu copiii la Londra de trei ani”

Alin și Larisa Oprea sunt căsătoriți de 22 de ani, însă locuiesc separat de trei ani. Soția artistului locuiește împreună cu cei doi copii ai lor, la Londra, unde aceștia studiază.

 Larisa Oprea a postat
o imagine de la nuntă, pe Facebook, alături de care a scris un mesaj
emoționant: “22 de ani! Mulțumesc”.

“Astăzi se împlinesc 22 de ani de la nunta noastră. Au fost 23, pentru că suntem împreună de 23 de ani, frumoși, chiar dacă în ultimii trei ani nu mai locuim împreună ne vedem de câte ori putem, zboară el la noi, zburăm noi acasă.

Avem doi copii minunați, o familie unită și împlinită. Ne-am cunoscut pe data de 30 noiembrie la un concert Talisman, în Buzău, orașul meu natal. Eu sunt aici, dar vorbim în fiecare zi”, a menționat soția lui Alin Oprea pentru click.ro.

“Locuiesc împreună cu copiii la Londra de trei ani. Stăm în casă majoritatea timpului. Nu se știe nimic, dacă o să se mai meargă la școala anul acesta sau nu.

Aici situația nu este așa de strictă ca în România, adică nu avem poliție pe străzi, nu ne întreabă nimeni nimic în cazul în care ieșim din case.

Melissa este anul 12 la BRIT School, Adi student anul ll la BIMM, ambele sunt cu profil muzică. Melissa are deja câteva cântece compuse de ea și lucrează împreună cu Alin la producția lor”, a mai spus soția lui Alin Oprea.

Read More

About

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

%d blogeri au apreciat: