Home » National » Copil de 10 ani lăsat la volanul mașinii chiar de către tatăl său. Totul s-a întâmplat în Țăndărei

Copil de 10 ani lăsat la volanul mașinii chiar de către tatăl său. Totul s-a întâmplat în Țăndărei

Un minor de 10 ani a fost surprins conducând o maşină pe străzile din oraşul Ţăndărei, iar poliţiştii au descoperit că maşina îi fusese încredinţată chiar de tatăl acestuia, care stătea în dreapta.

La data de 26 aprilie, în jurul orei 15:00, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Ţăndărei au observat în trafic un autovehicul, la volanul căruia se afla un minor, scrie Agerpres.

Conducătorul autoturismului a fost identificat ca fiind un minor în vârstă de 10 ani, din oraşul Ţăndărei, iar pe scaunul din dreapta a fost identificat tatăl acestuia, un bărbat 29 de ani, care i-a încredinţat autovehiculul fiului său, pentru a-l conduce.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere şi încredinţarea un vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere.

De asemenea, tatăl minorului a fost sancţionat contravenţional pentru nerespectarea prevederilor Ordonanţei Militare nr. 3/2020. 

Read More

About

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Tudorel Toader, după decizia CEDO în cazul Kovesi vs România: Președintele nu a revocat-o pe în baza propunerii mele, ci decizia CCR se executăon 5 mai 2020 at 11:45

„Eu ca ministru am făcut raportul de evaluare şi ...

Insuportabila ușurătate a ființei de nimicon 5 mai 2020 at 10:45

„Nu am niciun sentiment, nici de bucurie, nici de ...

Kovesi, după decizia CEDO: Sper ca această hotărâre să reprezinte o reparație simbolică pentru toți magistrații hărțuiți în ultimii anion 5 mai 2020 at 12:52

„Nu am depus o cerere pentru despăgubiri bănești, pentru ...