Home » Monden » Ingrijire de noapte pentru tenul tau

Ingrijire de noapte pentru tenul tau

ingrijire de noapte

Ții la ritualul de ingrijire de noapte? Somnul și produsele cosmetice aplicate în ajun te ajută să te trezești mai frumoasă.

În primul rând, chiar trebuie să dormi mai mult! Un ritual de ingrijire de noapte trebuie să conțină un ingredient puternic: somnul. Faptul că nu dormi destul poate dăuna pielii tale. Din fericire, există o grămadă de opțiuni pentru ca ritualul de ingrijire de noapte să fie eficient pentru pielea ta.

Renașterea tenului

Atunci când organismul se află într-o stare de repaos, rata metabolismului pielii crește, la fel și reînoirea celulară, făcând-o mult mai permeabilă. „Pe durata acestei etape a ciclului somnului, produsele de îngrijire a pielii pot fi cele mai eficiente,” explică dermatologul newyorkez Dendy Engelman. Deci spală-ți fața și aplică unul dintre aceste elixiruri de noapte pentru a-ți asigura o dimineață… frumoasă.

Retinolul este în topul ingredientelor ce sporesc producția de colagen. Folosește seara aceste măști pentru ochi Patchology Flashpatch Restoring Night Eye Gels, 180 lei, cu Retinol, Peptide și Arnică, pentru ca zona ochilor să se reinventeze peste noapte, devenind mai întinerită și mai odihnită ca oricând.

Crema cu acid hialuronic, ceramide şi Resveratrol 500, ideală pentru orice tip de ten, restructurează pielea pe timpul nopţii, netezind ridurile. Dimineaţă, tenul are un aspect întinerit şi radiant, fără urme de nesomn, cu Caudalie Resveratrol Lift Night Infusion Cream, 179,04 lei.

Crema de noapte & masca Slow Age Night de la Vichy, 127 lei, cu extract botanic de resveratrol și Baicalin antioxidant, reoxigenează si regenerează pielea expusă zilnic agresiunilor externe, îmbunătățind respirația pielii și susținându-I regenerearea noapte după noapte.

Masca nocturnă. Creată pe baza unui complex exclusiv de nutrienți – zinc, cupru și magneziu – masca de noapte cu extract de camelie Chanel Hydra Beauty, hidratează in profunzime și încurajează oxigenarea pielii, pentru un ten ca o dimineață însorită.

Și scalpul beneficiază de pe urma somnului. Tratamentul intensiv de noapte de la Nioxin Night Density Rescue, 142 lei, se bazează pe Nioxydine24, un compus ce previne căderea prematură a fibrei capilare, datorată oxidării la nivelul scalpului. Mai conține antioxidanți puternici precum vitamina E, extract de rădăcina de ghimbir, cafeină și biotină.


ingrijire de noapte caudalie


Apă, apă… „În timp ce dormi, se elimină un exces de apă din corp, deci nivelul de hidratare este extrem de scăzut în zori”, spune Dr. Engelman. Soluția: la trezire, rehidratează-te la dublu, bând două pahare de apă și aplicând o cremă hidratantă pe față.

Odihnă plăcută!

Pentru a dormi mai bine, ai putea încerca aceste remedii inedite:

Un supliment alimentar. Capsulele Sleep Optimizer din gama Jarrow, 89 lei/60cps de la Secom, sunt recomandate pentru a induce și menține un somn de calitate, reducând și nervozitatea sau stările de depresie ori anxietate.

Un balsam universal. Îl poți aplica pe buze, piept, tâmple sau mâini pentru a induce o stare de relaxare totală și optimism, grație plantelor aromatice precum lavanda, rozmatin și bergamotă – Badger Sleep Balm, 29 lei.

O mască de noapte activă. Îmbogățită cu tehnologia Night Magnet, masca Dr.Jart+ Vital Hydra, 78 lei (exclusiv la Sephora), îmbunătățește textura pielii, având și un efect calmant, pentru un somn mai liniștit.

Ulei esențial. Este soluția clasică pentru a transforma atmosfera din camera în care dormi într-un liniștitoare, relaxantă, numai bună pentru un somn bun: The Body Shop Lavender Fragrance oil, 26 lei.

Un duș senzorial. Parfumul de lavandă din gelul de duș Somerset Luxury Shower Oil, 51 lei (doar la Marionnaud), te va transpune într-o stare generală de bine, chiar și după o zi extrem de încărcată.

O baie aromată. Pune în cadă un ceai special pentru o baie relaxantă – Treets Relaxing Bath Tea, 29 lei, la Marionnaud, și savurează un pahar de vin roșu.

Un spray pentru somn. Împroșcă-ți perna cu câteva picături din spray-ul Sleep Plus de laThis Works, 100 lei (numai la Sephora), cu efect reconfortant și calmant, și lasă-te furată de Moș Ene.

ingrijire de noapte





 

 

 

 

.

Articolul Ingrijire de noapte pentru tenul tau este un articol original Cosmopolitan.ro. Copyright 2016 Burda Romania. Orice reproducere partiala sau integrala este interzisa fara acordul scris al BurdaRomania.

Read More

About

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*