Home » Administratie » Femeie moartă în apartament după ce a refuzat să meargă la spital pentru că s-ar fi putut îmbolnăvi de coronavirus

Femeie moartă în apartament după ce a refuzat să meargă la spital pentru că s-ar fi putut îmbolnăvi de coronavirus

O femeie de 39 de ani, din municipiul Vaslui, a murit în propria locuință, deocamdată din motive necunoscute până la efectuarea autopsiei, după ce, așa cum a spus soțul polițiștilor, a refuzat să meargă la spital din cauza fricii de îmbolnăvirii din cauza coronavirus. Poliția a deschis o anchetă pentru moarte suspectă și așteaptă raportul de la Serviciul de Medicină Legală Vaslui.

Moarte suspectă la doar 39 de ani a unei femeii din zona gării a municipiului Vaslui, după ce ar fi refuzat să meargă la spital, deși se simțea rău, de frică să nu se îmbolnăvească de COVID-19. Cel puțin așa a afirmat soțul vasluiencei în fața anchetatorilor, atunci când aceștia au ajuns la apartamentul în care femeia și-a găsit sfârșitul. Inițial, bărbatul a chemat un echipaj medical al Serviciului de Ambulanță Județean Vaslui, după ce și-a găsit soția în stare de inconștiență. Medicul ajuns la fața locului a găsit-o pe femeie în stop cardio-respirator și, în ciuda manevrelor de resuscitare, nu a mai reușit să repornească inima vasluiencei de 39 de ani. Soțul acesteia a mărturisit că, în zilele anterioare, femeia s-a simțit rău și a vomitat, fără însă ca ea să fie de acord să meargă la spital. De asemenea, bărbatul a afirmat că soția sa nu ar fi intrat în contact cu vreo persoană bolnavă de coronavirus.

În urma examinării corpului femeii, polițiștii nu au observat urme vizibile de violență. Conform procedurilor, în acest caz s-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă”, ne-a declarat responsabilul mass-media al Poliției Județene Vaslui, Loredana Stavăr.

Edificatoare în stabilirea cauzei morții femeii vor fi rezultate autopsiei ce va fi făcută de specialiștii Serviciului de Medicină Legală Vaslui. (Ionuț PREDA)

About admin

%d blogeri au apreciat: