Home » Administratie » Bărbat salvat de pompieri de la 12 metri adâncime, dintr-o fântână din Bogdănița în care rămăsese blocat

Bărbat salvat de pompieri de la 12 metri adâncime, dintr-o fântână din Bogdănița în care rămăsese blocat

Un bărbat de 42 de ani a fost salvat de către pompierii militari de la Bârlad după ce a rămas blocat, la 12 metri adâncime, într-o fântână pe care o curăța în localitatea Bogdănița. Misiunea salvatorilor a fost una dificilă din cauza tubului îngust din beton în care au trebuit să intre, întreaga operaține durând 25 de minute.

Misiune de salvare dificilă, dar încheiată cu succes, pentru pompierii militari de la Detașamentul Bârlad. Este vorba despre scoaterea dintr-o fântână din Bogdănița a unui bărbat de 42 de ani, care rămăsese blocat în puțul betonat, la aproximativ 12 metri adâncime, în timp ce o curăța. În sprijinul celor două echipaje de pompieri de la Bârlad a mai venit unul din Vaslui.

Prin folosirea unor utilaje specifice în astfel de misiuni, după aproximativ 25 minute, victima, care era în stare de conștiență, a fost scoasă în siguranță. Persoana salvată a fost preluată de un echipaj medical cu o ambulanța aparținând Serviciului de Ambulanță Județean Vaslui”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui, Ionuț Piruș.

Potrivit primelor informații furnizate de pompieri, persoana scoasă de la 12 metri adâncime lucra pentru decolmatarea fântânii. Poliția va cerceta circumstanțele producerii evenimentului. (Ionuț PREDA)

About admin

%d blogeri au apreciat: