Home » Administratie » Bărbatul care s-a spânzurat din cauza amenzii dată de polițiști pentru lipsa declarației a murit la Spitalul Bârlad

Bărbatul care s-a spânzurat din cauza amenzii dată de polițiști pentru lipsa declarației a murit la Spitalul Bârlad

Bărbatul de 53 de ani, din Gura Bustei, care a decis să se spânzure pentru că a fost amendat de polițiiști pentru lipsa acelei declarație obligatorie, a murit la Spitalul de Urgență Bârlad, unitate medicală de suport pentru bolnavii de COVID-19 din județul nostru. Într-o primă fază, vasluianul fusese diagnosticat cu coronavirus, însă rezultatul testului molecular a infirmat infecția cu SARS-CoV-2.

Primul pacient fără coronavirus internat într-un spital suport pentru pacienții cu COVID-19 din județul Vaslui a murit, însă fără a avea vreo legătură cu boala. Este vorba despre bărbatul de 53 de ani, transportat în stare critică în urmă cu o săptămână la Spitalul de Urgență Bârlad, după ce a recurs la un act suicidal. Amendat de poliție cu 2.000 de lei pentru că a fost depistat pe un drum din suburbia Gura Bustei fără acea declarație obligatorie stabilită prin ordonanțele militare, bărbatul s-a spânzurat într-o anexă a locuinței. Cel puțin aceasta este varianta susținută de fratele victimei, cel care l-a dat jos din ștreang și a început să-l resusciteze. Manevrele au fost continuate de echipajul medical solicitat prin numărul de urgență 112, reușindu-se pornirea activității cardiace a sinucigașului.

Transportat la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, bărbatul a fost diagnosticat, în urma testului rapid, cu noul coronavirus. În consecință, a fost transferat la Spitalul de Urgență Bârlad, unde, la două zile, s-a comunicat rezultatul testului molecular COVID-19, unul negativ. Cu toate acestea, bărbatul a rămas internat în aceeași unitate medicală, cel mai probabil din cauza stării grave în care se afla. (Ionuț PREDA)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*