Home » Local » Noi medici pentru bârlădeni!

Noi medici pentru bârlădeni!

Începând de luni, 4 aprilie, vă prezentăm noii specialiști care s-au alăturat recent echipei medicale a Spitalului Municipal de Urgență “Elena Beldiman”: astăzi, vă facem cunostință cu domnul doctor Buzamăt Bogdan-Victor, medic specialist urolog, primul medic urolog care-și desfașoară activitatea în cadrul unității noastre, în ultimii 10 ani.
Este căsătorit, are 31 ani, s-a născut la Bârlad și a absolvit Colegiul Național „Gh.Roșca Codreanu”. A urmat cursurile Facultății de Medicină din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Gr.T.Popa” Iași. Rezidențiatul l-a urmat în centrul universitar Iași, Spitalul Clinic Dr.C.I. Parhon, Clinica de Urologie și Transplant Renal, unde a acumulat o experiență particulară în gestionarea cazurilor urologice în regim de urgență, ambulatoriu, cât și în rezolvarea chirurgicală a patologiei aparatului urinar, genital și de transplant renal.
„Urologia este o ramură deficitară a medicinei bârladene, în ciuda numărului mare de pacienți, lucru pe care l-am observat încă din timpul rezidențiatului. Am ales să-mi desfășor activitatea în orașul natal, pentru a veni în sprijinul pacienților, astfel încât aceștia sa nu mai fie nevoiți sa se trateze in alte orase. Sunt încântat, mândru și recunoscător pentru că pot să ajut și să pun o cărămidă la temelia serviciului urologic bârlădean” ne povestește cu emoție domnul doctor Buzamăt Bogdan-Victor.
Începând cu data de 24 februarie, dr. Buzamăt Bogdan-Victor acordă consultații în cadrul Ambulatoriului Integrat, programat, la numarul de telefon 0235416440 sau pe platforma de programare online.
Vă mulțumim domnule doctor și vă urăm mult succes în cariera dumneavostră!

About Axinte Radu Alexandru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*