Home » National » Canotajul românesc continuă tradiția în performanță

Canotajul românesc continuă tradiția în performanță

Rezultatele tinerilor canotori tricolori au clasat România pe locul 6 la Campionatul Mondial de Tineret, după țări precum Italia, Statele Unite, Marea Britanie, Germania și Grecia, dar înaintea Australiei, Belgiei și Olandei, și pe locul 5  la Juniori, după Grecia, Statele Unite, Italia și Germania, înaintea Marii Britanii și Australiei.
Canotorii români au obținut șapte medalii – 2 de aur, 2 de argint și 3 de bronz – la Campionatele Mondiale de Tineret și Juniori desfășurate în perioada 25-31 iulie la Varese, Italia.
Lotul de Tineret al României a fost compus din 10 echipaje – 43 de sportivi, iar cel de Juniori a fost format din 11 echipaje – 42 de sportivi.
Premierul Nicolae-Ionel Ciucă: Zile de glorie pentru canotajul românesc! Performanțele echipei feminine a României la Campionatele Mondiale de Canotaj Under-19 și Under 23 ne bucură și ne fac mândri!
Împreună cu ceilalți sportivi de excepție, canotoarele noastre sunt sursă de inspirație pentru copiii și tinerii români, sunt adevărate modele ce dovedesc că seriozitatea și perseverența duc către performanță.
Felicitări tuturor și mult succes în continuare!👏🏻

About Axinte Radu Alexandru

%d blogeri au apreciat: