Home » Local » „Muzică și Tradiții” la Todirești

„Muzică și Tradiții” la Todirești

Ieri, președintele Consiliului Județean Vaslui, Dumitru Buzatu, a onorat invitația organizatorilor Festivalului folcloric „Muzică și Tradiții” de la Todirești.
Manifestarea cultural-artistică de amploare, ajunsă la cea de a opta ediție, a reunit grupuri folclorice locale, alături de artiști cunoscuți sau consacrați, cu ar fi Constantin Bahrim, Lili Ciortan, Elena Milea, Marinela Guzgă și Costică Matei Creangă.
Evenimentul a adus și în acest an în atenția publicului tradițiile locale și cele mai frumoase melodii, culese din folclor.
„Muzica autentică reprezintă întreaga varietate a vieţii poporului nostru, care se reflectă în sufletul fiecăruia și poate fi considerat un omagiu adus strămoșilor noștri, care ne-au lăsat moștenire au adevărat tezaur, format din tradiții și folclor.

Felicitări autorităților din Todirești, care duc pe mai departe autenticul zonei, prin muzică, fiind ocazia cea mai bună de promovare a tradițiilor locale”, a spus Dumitru Buzatu, președintele Consiliului Județean Vaslui.

About Axinte Radu Alexandru

%d blogeri au apreciat: