Home » National » Bărbat de 36 de ani, arestat după ce a agresat sexual o fetiță de șase ani

Bărbat de 36 de ani, arestat după ce a agresat sexual o fetiță de șase ani

Comunicatul procurorilor:

Miercuri, 3 august a.c., poliţişti din cadrul Direcției Generale de Poliţie a Municipiului București, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, au reţinut un bărbat, în vârstă de 36 de ani, față de care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală.

Cercetările au fost declanşate la data de 21 iulie a.c., când poliţişti din cadrul Secţiei 24 Poliție au fost sesizaţi, prin sistem 112, de către o femeie, cu privire la faptul că fiica sa, minoră, în vârstă de 6 ani, a fost agresată sexual de către un vecin.

Deplasându-se la fața locului, polițiștii au depistat un bărbat, în vârstă de 36 de ani, bănuit de comiterea faptei.

În fapt, în cursul lunii iulie a.c., cu două zile înainte de sesizare, profitând de vârsta persoanei vătămate și de imposibilitatea de a se apăra, bărbatul ar fi atins-o și ar fi sărutat-o pe minoră în zonele intime, în timp ce se aflau la adresa de domiciliu a acestuia, în Sectorul 5.

Ieri, 3 august a.c., bănuitul a fost condus la sediul subunității pentru audieri.

În baza probatoriului administrat, cel în cauză a fost reținut pe o perioadă de 24 de ore, instanța dispunând ulterior măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de polițiști din cadrul Secției 24 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârșirii infractiunii de agresiune sexuală.

About Axinte Radu Alexandru

%d blogeri au apreciat: