Home » National » Proteste pe teritoriul Bulgariei. Trafic îngreunat în PTF Ruse

Proteste pe teritoriul Bulgariei. Trafic îngreunat în PTF Ruse

În cursul zilei de astăzi, 03 august 2022, între orele 18:00 și 23:00, autoritățile bulgare au informat Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu, prin Centrul Comun de Contact Giurgiu, că, pe teritoriul statului bulgar, în zona sensului giratoriu, înainte de zona Punctului de Trecere a Frontierei Ruse, se va desfășura o acţiune de protest.

Din acest considerent, preconizăm că traficul prin PTF Giurgiu pe sensul de ieșire din țară se va desfășura cu dificultate și este posibil să înregistrăm timpi ridicați de așteptare.

Recomandăm tuturor persoanelor care doresc să tranziteze frontiera româno-bulgară prin PTF Giurgiu, să utilizeze şi celelalte puncte de trecere a frontierei de la graniţa cu Bulgaria, astfel încât să se evite aglomerarea punctului de trecere menționat.

Totodată, pentru a veni în sprijinul participanților la trafic, recomandăm utilizarea aplicației Trafic on-line, care este disponibilă pe site-ul Poliției de Frontieră,  www.politiadefrontiera.ro.

Poliţia de Frontieră Română lucrează la capacitate maximă astfel încât controlul de frontieră să se desfăşoare cu operativitate în condiţiile actuale.

 

About Axinte Radu Alexandru

%d blogeri au apreciat: