Home » Local » Minor din Murgeni, reținut de polițiști! Tânărul a provocat un accident grav în comuna Epureni

Minor din Murgeni, reținut de polițiști! Tânărul a provocat un accident grav în comuna Epureni

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Murgeni Vaslui au reținut un minor, în vârstă de 16 ani, din orașul Murgeni, județul Vaslui, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de ”vătămare corporală din culpă”, ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și ”părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia” după ce, aflat la volanul unui autoturism, ar fi fost implicat într-un eveniment rutier, în data de 6 august 2022.

La data de 6 august 2022, ora 13:49, Poliția Orașului Murgeni a fost sesizată, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe drumul național DN 24A, în proximitatea localității/comunei Epureni, județul Vaslui.

În accident au fost implicate două autoturisme și au suferit vătămări corporale două persoane (bărbat de 32 de ani din localitatea Bârlăleești, comuna Epureni și o femeie de 21 de ani din localitatea Popeni, comuna Zorleni, județul Vaslui), acestea fiind transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

După producerea evenimentului rutier, unul dintre conducătorii autoturismelor implicate, ce se deplasa din direcția Bârlad spre Murgeni, a părăsit locul producerii accidentului fără încuviințarea polițiștilor. Ulterior, acesta a fost depistat și identificat de către polițiști, în localitatea Schineni, orașul Murgeni. Nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Ieri, 7 august 2022, în baza probatoriului administrat, polițiștii din Murgeni l-au reținut pe conducătorul auto, pe o perioadă de 24 ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ”vătămare corporală din culpă”,”conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și ”părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia”.

În cursul zilei de astăzi, 8 august 2022, minorul urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, cu propunerea emiterii unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale.

 

About Ciobanu Danut

%d blogeri au apreciat: