Home » Local » Scandal în comuna Fălciu! După ce a lovit un bărbat, agresorul l-a amenințat cu cuțitul

Scandal în comuna Fălciu! După ce a lovit un bărbat, agresorul l-a amenințat cu cuțitul

Poliţiştii Secției 5 Poliție Rurală Murgeni, din cadrul Poliției Orașului Murgeni, au reținut un bărbat, în vârstă de 62 de ani, din comuna Sânpetru, județul Brașov, care locuia fără forme legale în comuna Fălciu, județul Vaslui, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și amenințare.

Polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Murgeni au probat activitatea infracțională a unui bărbat, din localitatea Sânpetru, județul Brașov, bănuit de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și amenințare, în ziua de 4 august 2022, în localitatea Copăceana, comuna Fălciu.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, în data de 4 august 2022, la ora 21.20, pe fondul consumului de alcool și al unui conflict spontan, bărbatul cercetat ar fi tulburat ordinea și liniștea publică și ar fi agresat persoana vătămată, un bărbat în vârstă de 40 de ani, din localitatea Copăceana. Totodată, bărbatul cercetat ar fi proferat amenințări cu moartea la adresa persoanei vătămate, în timp ce agita un cuțit.

Ca urmare a agresiunii, persoana vătămată a suferit vătămări corporale ce au necesitat 1 – 2 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.

La data de 5 august 2022, ca urmare a administrării probatoriului, față de bărbatul de 62 de ani a fost luată măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore.

Ulterior, acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad care a luat față de acesta măsura preventivă a controlului judiciar, pentru 60 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbatului.

 

About Ciobanu Danut

%d blogeri au apreciat: