Home » Local » Încolonați către Penitenciarul Vaslui! Polițiștii au pus în aplicare mai multe mandate de executare

Încolonați către Penitenciarul Vaslui! Polițiștii au pus în aplicare mai multe mandate de executare

În cadrul activităţilor operative desfăşurate zilele trecute, polițiștii vasluieni au depistat mai multe persoane care erau căutate în baza unor mandate de executare ale unor pedepse cu închisoarea.

Vineri, 5 august 2022, ora 14:15, polițiștii Serviciului Investigații Criminale Vaslui, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, au fost sesizați despre prezența, la un ghișeu al Serviciului Public Comunitar de Pașapoarte Vaslui, a unei persoane urmărite național.

Procedând la efectuarea de verificări, polițiștii au constatat că pe numele bărbatului de 31 de ani, din municipiul Pitești, județul Argeș, în data de 12 iulie 2022, Judecătoria Arad a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pe o perioadă de 2 ani și 3 luni, pentru săvârșirea infracțiunii de ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”. Fapta a fost săvârșită în județul Arad, în luna decembrie 2020.

Persoana depistată a fost preluată de către o echipă operativă de polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale și condusă la Penitenciarul Vaslui, în vederea executării pedepsei dispuse de către instanța judecătorească.

Sâmbătă, 6 august 2022, polițiștii Serviciului Investigații Criminale Vaslui, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, au căutat și depistat în comuna Albești, județul Vaslui, o femeie în vârstă de 37 de ani, din aceeași localitate.

Pe numele acesteia, în data de 5 august 2022, Judecătoria Vaslui a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pe o perioadă de 1 an și 5 luni, pentru săvârșirea săvârșirea infracțiunii de ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”. Fapta a fost săvârșită în județul Vaslui, în luna octombrie 2019.

Persoana sus-menționată a fost preluată de polițiștii Serviciului Investigații Criminale, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, și condusă la Penitenciarul Vaslui, în vederea executării pedepsei dispuse de către instanța judecătorească.

Duminică, 7 august 2022, polițiștii Serviciului Investigații Criminale Vaslui, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, au căutat și depistat în comuna Stănilești, județul Vaslui, un bărbat în vârstă de 48 de ani, din localitatea Chersăcosu, comuna  Stănilești.

Pe numele acesteia, în data de 5 august 2022, Judecătoria Huși a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pe o perioadă de 1 an și 4 luni, pentru săvârșirea săvârșirea infracțiunii de ”distrugere prin incendiere”. Fapta a fost săvârșită în județul Vaslui, în luna martie 2017.

Persoana sus-menționată a fost preluată de polițiștii Serviciului Investigații Criminale, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, și condusă la Penitenciarul Vaslui, în vederea executării pedepsei dispuse de către instanța judecătorească.

 

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*