Home » Local » Liber la distracție! Vasluienii închiriază din nou cabanele administrate de Direcția Silvică

Liber la distracție! Vasluienii închiriază din nou cabanele administrate de Direcția Silvică

Ridicarea restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus a readus vasluienilor apetitul pentru distracții. Un indicator al relaxării cetățenilor din județul Vaslui este și apelarea la serviciile de închiriere oferite de Direcția Silvică (DS) Vaslui, în cabanele pe care le administrează. Cu fiecare lună care trece sunt tot mai multe solicitări, fenomen care readuce gradul de închiriere la nivelul anului 2019, când locațiile de agrement erau închiriate la fiecare sfârșit de săptămână. Clienții cabanelor sunt în marea majoritate din județul Vaslui, dar și din alte zone ale țării și din străinătate.

„Într-adevăr, odată cu ridicarea restricțiilor legate de pandemia de coronavirus am început să închiriem spațiile pe care le avem în administrare”, a spus Cătălin Idriceanu, directorul DS Vaslui.

DS Vaslui are în administrare cabanele de la Oprișița și Gădeasa din ocolul silvic Vaslui și cabanele de la Șișcani și Valea Teiului din ocolul silvic Huși.

Prețurile de închiriere variază în funcție de numărul de personane care se cazează, cât spațiu se închiriază dintr-o cabană. Spre exemplu, cabana de la Oprișița se închiria cu 1.000 de lei pentru 24 de ore. Aceasta este cea mai căutată cabană, pentru că tinerii aleg să își facă acolo majoratele și este închiriată pentru toată vara. Este cea mai mare cabană, care are 14 locuri de cazare.

Celelalte cabane din administrarea DS Vaslui au un preț mai mic de închiriere, care se ridică la suma de 400 lei pentru 24 de ore. Cabanele dispun de condiții bune de cazare, baie și alte facilități.

(Dănuț CIOBANU)

About Ciobanu Danut

%d blogeri au apreciat: