Home » Local » Zilele culturale ale municipiului Vaslui

Zilele culturale ale municipiului Vaslui

Consiliul Județean Vaslui este partenerul Primăriei municipiului Vaslui în organizarea Zilelor culturale ale municipiului Vaslui, alături de Muzeul Județean „Ștefan cel Mare” Vaslui, Primăria municipiului Chișinău, Biblioteca Județeană „Nicolae Milescu Spătarul” Vaslui și Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Vaslui.
Deschiderea va avea loc sâmbătă, 13 august, cu un concert al trupei Hands of Angels, urmat de cel al solistei Raluka & Proiectul Balkanic.
A doua zi, pe scena din centrul Vasluiului vor urca Paula Seling și Filarmonica Teleradio Moldova din Chișinău, alături de maestrul Eugen Doga.
În ultima zi, de sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului, vasluienii se vor bucura de spectacolul oferit de Zdob și Zdub, alături de Frații Advahov. Pe scenă vor mai urca ansamblurile „Constantin Arvinte” Iași și „Crenguță de Iederă”, alături de solista Maria Iliuț.
Din programul celor trei zile de manifestări nu vor lipsi întrecerile sportive și evenimentele culturale propuse de Biblioteca Județeană „Nicolae Milescu Spătarul” și Muzeul Județean ”Ștefan cel Mare”.

About Axinte Radu Alexandru

%d blogeri au apreciat: