Home » Local » Atenție, oprirea interzisă!

Atenție, oprirea interzisă!

Începând de astăzi, 11 august 2022, pe Bulevardul Republicii, segmentul Cerbul de aur – Confecții, oprirea voluntară a autovehiculelor, pe ambele sensuri, va fi interzisă.
Decizia a fost luată în comisia de siguranță rutieră a municipiului Bârlad și vine ca urmare a blocajelor rutiere ce au apărut în localitate după demararea unor ample lucrări pe domeniul public. Dar și pentru că, pe segmentul menționat (unul dintre cele mai aglomerate din municipiu) circulația se efectua pe o singură bandă, în ambele sensuri, din cauza numărului mare de mașini oprite.
Însă, odată cu instituirea noii interdicții de circulație, ambele benzi de circulație de pe cele două sensuri vor fi eliberate iar acest lucru va permite ieșirea și intrarea în oraș mult mai facil, în special a traficului de tranzit, greu și ușor.
Prin urmare, se face apel la toți conducătorii auto care își desfășoară activitatea în zonă sau doar opresc pe acest segment pentru aprovizionare să respecte noua interdicție și să oprească regulamentar numai acolo unde este permis, pentru a evita sancțiunile legale.

About Axinte Radu Alexandru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*