Home » National » Era în care se găseau zboruri cu 10 euro la Ryanair a apus

Era în care se găseau zboruri cu 10 euro la Ryanair a apus

Ryanair nu va mai oferi zboruri la prețuri mici din cauza prețului crescut la combustibil, a declarat pentru BBC șeful companiei aeriene. Directorul executiv Michael O’Leary spune că era biletului de 10 euro s-a încheiat.

Tariful mediu al zborurilor oferte de compania aerienă va crește de la aproximativ 40 de euro (33,75 lire sterline) cât a fost anul trecut la aproximativ 50 de euro în următorii cinci ani, a declarat el pentru BBC.

Michael O’Leary adaugă însă că, în opinia lui, oamenii nu vor renunța la transportul aerian. Șeful companiei aeriene a precizat în acest context că, în ciuda creșterii costului vieții, se așteaptă ca pasagerii să caute opțiuni cu costuri mai mici, mai degrabă decât să reducă zborurile. „Credem că oamenii vor continua să zboare frecvent. Dar cred că oamenii vor deveni mult mai sensibili la prețuri”, a spus Michael O’Leary.

Zborurile comerciale reprezintă acum aproximativ 2,4% din emisiile globale de CO2, iar sectorul se confruntă cu presiuni pentru a-și reduce impactul asupra climei, inclusiv campanii pentru a convinge oamenii să treacă la călătoriile feroviare și rutiere.

About Axinte Radu Alexandru

%d blogeri au apreciat: