Home » National » Doi copii, victime ale unui accident rutier provocat de un TIR care s-a ciocnit cu o autoutilitară

Doi copii, victime ale unui accident rutier provocat de un TIR care s-a ciocnit cu o autoutilitară

Cinci persoane, între care doi copii, au fost rănite, vineri, după ce un TIR şi o autoutilitară s-au ciocnit, pe DN 67, în localitatea vâlceană Căzăneşti, relatează News.ro. Accidentul a avut loc pe DN 67, în localitatea Căzăneşti, unde o autoutilitară şi un TIR s-au ciocnit.

Potrivit Poliţiei Judeţene Vâlcea, în urma accidentului au fost rănite cinci persoane – trei adulţi şi doi copii, toate din autoutilitară.

„La sosirea echipajelor la locul interventiei, au fost observate scurgeri de combustibil pe carosabil, motiv pentru care se asigură măsuri de prevenire şi stingere a unui eventual incendiu. De asemenea, se acţionează pentru extragerea unei persoane blocate”, a transmis ISU Vâlcea.

Un bebeluș de şapte luni cu traumatism cranio-cerebral, un adolescent de 14 ani cu fractură de femur şi un adult de 36 de ani cu traumatism cranio-cerebral au fost preluaţi de echipale de la Ambulanţă, în timp ce SMURD a preluat o tânără de 17 ani cu traumatism la piciorul drept şi escoriaţii şi un tânăr de 22 de ani cu traumatism cranio-facial şi traumatism toracic.

 

About Axinte Radu Alexandru

%d blogeri au apreciat: