Home » Local » Distracția continuă! Zilele Vasluiului se vor încheia cu recitalul trupei Zdob și Zdub și un joc de artificii

Distracția continuă! Zilele Vasluiului se vor încheia cu recitalul trupei Zdob și Zdub și un joc de artificii

Și în a treia zi de sărbătoare, vasluienii sunt așteptați să participe la un număr mare de acțiuni sportive, culturale și artistice.

Ziua începe de la ora 9.00 cu competiția „Street Ball” categoria gimnaziu și liceu – Liceul Teoretic „Mihail Kogălniceanu”. Tot de la ora 9.00 până la orele 19.00, la Casa de Cultură poate fi admirată expoziția de pictură personală Florina Breazu.

După ora 13.00, în Parcul Copou va aavea loc un spectacol susținut de Asociația Culturală „Domisong”, iar de la 14.00 va avea loc „Nunta de Aur” – celebrarea cuplurilor care împlinesc50 de ani de la căsătorie.

Seara începe cu premieri în cadrul concursului „Primar pentru o zi” și „Vasluiul, la pas”. La finalul zilei va avea loc recitalul trupei  Zdob și Zdub, alături de Frații Advahov. Pe scenă vor mai urca ansamblurile „Constantin Arvinte” Iași și „Crenguță de Iederă”, alături de solista Maria Iliuț. La ora 23.40 va fi lansat un joc de artificii.

About Ciobanu Danut

%d blogeri au apreciat: